KOR.san konulu bir kısa film nasıl olurdu?
3 replies · 114 views
KOR.san konulu bir kısa film nasıl olurdu?
yaw arkadaşlar şu izmir ve yakınlarında bulunan bir kaç arkadaş daha yardımcı olsa KORsan'ı konu alacak bir kısafilm yapmayı düşünüyorum. hatta bir haftadır bu işin içinde olan insanlarla konuşup duruyorum. çoğunlukla oynayacak insanlar dahi hazırlar. şu anda beni tutan tek sebep var o da;kameram var ama onu dışarıda kullanamıyorum, çünkü bataryası bozuk. bir batarya alacak para bulamıyorum..(vallah abarmıyorum) yani düşünün batarya alabilsem film çekecem yaw. :P :P
eğer yakınlarda bir yerlerde olan varsa lütfen şu kamera olayına bir çözüm bulsun. yada gelsin birlikte yapalım.
yaw işin içinde dönenleri görünce anlayacaksınız ne demek istediğimi. bir kaçıyla konuştum neler çıkıyor neler :)
eee bekliyorum artık...
mesele korsan degil mi? kameraya gerek yok. al abi 30 tane korsan cd. istedigin sahnelerini kolajlayarak bir kurgu çak... bilgisayar basinda isini bitir. internetten yayinla... al sana korsanin halifesi :)
ne fikir ama
vallah çok iii fikir hem şu elim kolum bağlı durumdan kurtarmış olurum biraz..:)
hemen şimdi başlıyorum... elimde bir sürü film var bunları bi güzel kolajlarım dediğin gibi. sonrada..... sonra yayınlayabileceğim bir yer bulursunuz artık :) vallah karışmam bulacaksınız :)
baxın başladım yapıyorum haberiniz ola...
fikir için çox sağol :)
iyi fikirmis. filmlerdeki karakterleri korsan hakkinda kolajla konusturabilrsin mesela. ya da ilginc sahneleri dublajlayarak kendikonusmani yapabilirsin. cok saglam bir arsiv taramasi yapman gerekecek guzel bir sey olursa internetten izletirsin bize de. hadi kolay gelsin.
You need to log in to post a reply.