Skip to content

Arşiv Tasviyesi

9 replies · 416 views

PR
protocol-X
6 posts
Mar 04, 2004, 02:42 PM#9020

Arşiv Tasviyesi

Kült+Vizyon+Ender+Anime+Manga
Film izlemekten başka birşey yapamamaya başladığımdan ve bitirmek zorunda olduğum bir bitirme projem olduğu için üzülerek titizlikle hazırladığım arşivimi çok uygun koşullarda tasviye ediyorum.
mail atın: protocolx@mynet.com

printerson
printerson
1,034 posts
Mar 04, 2004, 10:22 PM#9025

gerçekten bu kadar cansIkIci bir durum mu var?
projen için gereksinim duydugun seyleri de yazsan. belki elinden bir seyler gelen birileri çikar.

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Mar 05, 2004, 07:10 AM#9036

kitaplarini ve arsivini satanlar yuregimi daglar, kendimi yagmaci gibi hissederim (ceken bilir).. yok mudur projene yardim edebilecegimiz bir sey.. hay allah...

PR
protocol-X
6 posts
Mar 05, 2004, 09:18 AM#9039

silkin ve kendine gel!

arkadaşlar sağolun, dünde yakın bi arkadaşımdan 'sen manyakmısın olum, o kadr uğraştın, teker teker çekersin' baskılarıyla birdaha silkinip tekrardan düşündüm! galiba tasviye işinden vazgeçecem, zaten okuldada part-time bilgisayar labında duracam, bu beni rahatlatır:)

Aslında ben satma işinede karşıyım, zaten arşivimin bu kadar genişlemesi de sinema aşkımdan kaynaklanıyo(satın aldığım film sayısı 5i geçmez!), beni salsalar ve istediğini yap deseler sıkılmam günde 10 film izlerim (**rekorum 5!-**filmler arası 5er dk tuvalet molası :o )

Dün gene indirmeyi bitirdiğim(evde internetim yok, okuldan hallediyoruz;) GOJOE yi dayanamayıp izledim, bolcana zırhlı-japon-savaşsını içerdiğğinden hoşuma gitti, ama sonunda filmi rezil etmiş yönetmen!

BilgisayarMüh. son sınıftayım, bitirme projem FlashMX2004 kullanarak HİtokiriBattusai nin oyunu yapmak, bilenler vardır kesin yoksa hala varmı bilmiyorum ama KanalD de de gösterilen KEnshin'in TV-dizisine ilham olan 4 bölümlük OAV ının Kenshin dahaca Hitokiri Battusai ykenki dönemi içerecek aksiyon+RPG nin karışımı olacak! Yardım? **Kenshin hakkında elinde döküman olanlar varsa paylaşarak yardım edebilirler birde 1850-1875 yılları arası JAponyası hakkında nekadar bilgi edinebilirsem (siyasal,kültürel,askeri) o kadar iyi! **projenin çok bab olmasına gerek yok aslen ama ben işi ciddiye alıyorum ;)

Film listemiedinmek istiyorsanız, protocolx@mynet.com a mail atabilirsiniz.

doğrudan liste edinimi için linki kullanabilirsiniz:
http://protocolx.sitemynet.com/protocolx\_4mart04.zip

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Apr 05, 2004, 02:02 PM#9920

hiumra kenshin ise bunu buldum
His parents died in a Cholera epidemic when he was about 8 years old. Kenshin was then bought by someone, Kenshin and the person who bought him were attacked by a group of bandits. The person who bought Kenshin was killed. Fortunately, Hiko Seijuurou was passing by and rescued Kenshin. Hiko took Kenshin in as a student and changed his name from Shinta to Kenshin (because Shinta was a sweet name). He then teaches Kenshin the sword technique Hitenmitsurugiryu.
At the age of 14, Kenshin parted ways from his master and joined the side of the Ishin to help create a new era during the bakumatsu. He was given the nickname Hitokiri Battousai. His name become a legend to the Japanese people.
After the start of Meiji in the 1800s, he vowed never to kill again to compensate for the people he killed and became a rurouni or wanderer...he then had a sakabatou (reversed edge sword) and he helps people from now on.
After 10 years of wandering as a Rurouni trying to atone for the sins he committed in the Bakumatsu he accidentaly met a young woman named Kamiya Kaoru who accused him of using her dojo's name in bad ways... Kenshin rescued Kaoru at those times and she offered him to live in her dojo...He soon accepted to live with her and meets new friends >Yahiko Myojin, Sanosuke Sagara and Megumi Takani etc... and they form a family of their own. 48 kg, 29 yaşında, 158 cm.. bilmem faydası olur mu?

PR
protocol-X
6 posts
Apr 07, 2004, 08:31 AM#10002

yeniden ama busefer kesin olarak arsiv tasviye!
441 film 528 CD den olusan arsivimim cok buyuk kismini tasviye ediyorum.
Fiyat cok uygun(Cd basina 660bin civarina geliyo,), listeyi edinmek ve detaylari ogrenmek icin:
http://protocolx.sitemynet.com/protocolx\_divx\_toptan.zip

nevar ne yok, tum listeyi edinmek icin:
http://protocolx.sitemynet.com/protocolx\_6nisan.zip

baglanti adresi: protocolx@mynet.com

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Apr 07, 2004, 09:31 AM#10014

bakamadım ben bunlara.

DE
delidana1981
3 posts
Apr 08, 2004, 11:02 PM#10103

Mrb protocol-x.listeni indirdim inceliyorum fakat cogu filmin yönetmeni yazmıyo.Bu şekilde filmleri takip etmek de baya zorlaşıyor.Eskişehir+İzmir nasıl oluyor orasını anlamadım.Ben izmirdeyim.

PR
protocol-X
6 posts
Apr 12, 2004, 02:38 PM#10269

delidana1981 wrote:
Mrb protocol-x.listeni indirdim inceliyorum fakat cogu filmin yönetmeni yazmıyo.Bu şekilde filmleri takip etmek de baya zorlaşıyor.Eskişehir+İzmir nasıl oluyor orasını anlamadım.Ben izmirdeyim.

Eskişehirde okuyorum ama İzmirliyim!
evde(Eskişehirde) internetim yok dolayısıyla yönetmen isimleri belli biyerden sonra yok, tasviye işini 1 hafta içinde yaptım yaptım yapamadım iptal edecem, hem yoğun baskıya maruz kalıyorum satmamam konusunda hem de yüreğim sızlıyo!

PR
protocol-X
6 posts
Apr 12, 2004, 02:40 PM#10270

yojimbo wrote:
bakamadım ben bunlara.

Kurosawa nın filmleri de var ;)
ancak tasviye edilen kısımda değil, üstadın filmlerini asla elden çıkarmam :D

linkleri kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın.

You need to log in to post a reply.