animatölyemizden yeni filimler
16 replies · 889 views
animatölyemizden yeni filimler
animatölye tüm enerjisiyle yeni filmlerine başladı. şu an bir tane stopmotion, bir tane cel, bir tane de flash animasyon projeleri var. bir kaç ay içinde taptaze izlemeye hazır nefis filimler olucak. animasyon ve kısa film severlere iştahla duyurulur.
aslında yolunuz düşerse eskişehire gelip hem atölyemizi görmeniz hem de filmleri izleminiz bizi daha çok mutlu eder. ama gelemezseniz biz size şuan olan filimleri en kısa zamanda bir cd içerisinde ödemeli olarak yollayabiliriz. bana bir mail atıp adres gibi bilgileri iletmen yeterli olur.
?
sevgili paranoidandroid, şu sıralar gerçektende maddi açıdan sıkıntılı durumlar yaşıyoruz, dolayısıyla filmleri kargoyla gönderebilecek paramız yok. Bu yüzden karşıdan ödemeli olarak gönderebiliyoruz.
Web sitemiz var ancak filmler sandığın kadar küçük boyutlu değil, codecleyince görüntü kalitesi düşüyor,ki serverımız da sadece 10 mb ı destekliyor :) Ne yazikki henüz download edilebilir durumda değiller.
Umarım arkadaşlardan filmlere ulaşabilirsin.
bu adreste bir web sitesi yok. 2 tane gif var.
web sitemiz + 2 gif
dostum, web sitemizin ana sayfasında şimdilik sadece denizcan yuzgul linkinin altındaki çözünürlük linkleri var. Bu linklere tıklayarak dyuzgul'un içeriği aynı dizaynı farklı olan sayfasına geçebilirsin. Bir web sitesinden ne beklediğini bilmiyorum ancak o sitede şu anda sadece adres bilgileri ve birkaç söz yeralmakta. Web sitemizin eksikliklerinden dolayı kusura bakmayın ancak her işe de yetişemiyoruz.
olabildigince yakin..
bu konuda senle aynı fikirdeim. web sitemizde özgeçmişlerimiz, film künyeleri ve manifestomuz olmalı, olacak ta. olabildiğince yakın bir zamanda.
ilgin ve eleştirin için de ayrıca teşekkür ederim, belki bu eleştiri olmasaydı bir müddet daha web sitesini ikinci plana itebilirdik.
yeni filmler
Animatolye'den iki yeni film
Baran Bayburt Haziran ayında "Çizgi" adlı çizgifilmini bitirdi. Ayrıca Denizcan Yüzgül'de çizgifilm sayılamayacak ancak bir propaganda olarak varolabilecek "11 Eylül" adlı çizgi videosunu bitirdi.
Bu filmleri ve diğerlerini izlemek isteyenlere okul açıldıktan sonra verebiliriz bir cd içerisinde. Ayrıca sizin çalışmalarınız var ise bizde görmek isteriz.
Çalışan herkese iyi çalışmalar
a
denizcan, ben filmlerinizi görmeyi çok istiyorum. Sana e-mail atacağım.
filmleri ben de çok görmek istiyorum. her ne kadar amatörce de olsa animasyonla az çok ilgilenirim. belki daha çok vaktim olsa ve bir ekibim iyi işler çıkarabiliceğimi de düşünürüm. ama filmlerinizi kesinlikle görmek istiyorum. hatta belli olmaz bakarsınız bir server bulabilirsem netten filmleri yayınlamak da mümkün olabilir. çünkü bir eserin yayınlanması önemlidir diye düşünüyorum.
You need to log in to post a reply.