top 10
43 replies · 1,415 views
yaaa su married with children a da herkes tapıyo. bi ben izleyememişim galiba. :(( tekrar yayinlasalarda izlesem. ayrıca bu kadar kimsenin de uğraşıp top 10-5 yada 3 yazacağını tahmin etmemiştim :) haa bi de şu alias diye bişi yazmış bi kaç kişi one yaa hiç duymadım. yayınlanıyomu bu günlerde?? yoksa önceden mi vardı?
şu an oynayanlar arasından...
1 - seinfeld
2 - angel
3 - scrubs
4 - guardian
5 - simpsons
6 - south park
7 - buffy
8 - x files (ilk bölümleri olmasa yukarılara çıkabilirdi)
9 - fraiser
10 - muppet show
eski cnbc-e dizilerinden:
1 - married with children
2 - coupling uk
2 - ned and stacey
3 - millenium
4 - dawson's creek
yojimbo wrote:
married with children'ı duymamış olamazsın. evli ve çocuklu ya da çocuklarla evlilik, elini pantolonunun içine sokarak tv izleyen bir adam falan, tanidik gelmio mu hiç?
duydum yaw duymaz olurmuyum. sadece izlemedim. daha doğrusu izleyemedim.
darkside dışında southpark sevmeyen yok mu bende bi ben varım sanıyordum south park sever
evil willow wrote:
darkside dışında southpark sevmeyen yok mu bende bi ben varım sanıyordum south park sever
niye böyle bir düşünceye kapıldın ki. şu forumu beş dakika okuyan herkes, üyelerin çoğunluğunun southpark sever olduğunu anlar di mi? lütfen yani darılırım bak.
rai wrote:
evil willow wrote:
darkside dışında southpark sevmeyen yok mu bende bi ben varım sanıyordum south park severniye böyle bir düşünceye kapıldın ki. şu forumu beş dakika okuyan herkes, üyelerin çoğunluğunun southpark sever olduğunu anlar di mi? lütfen yani darılırım bak.
ne bileyim şaşırdım herkesin listesinde south park olduğunu görünce yani bu kadar seveni olduğunu bilmiyordum açıkçası
darkside wrote:
soutpark altıncı simpsons'dan sonra geliyo... birde cok fazla seyredemiyorum uykum geliyo, uygun saate alsınlar bari
onikiden önce yayınlanmasına rtük izin vermiyor sanırım keşke pazar günleri 22 de yayınlasalar
yojimbo wrote:
kim south park sevmez ki?
senin sevdiğini bilmiyordum mesela
southpark la ilgili bi teorim var.bence tüm karakterler arasında ortaya çıkan sonuç düşünülünce(eric cartman)potansiyel olarak en büyük eğlenceyi cartmanın babası vaat ediyor.ama ne yazıkki yaratıcılar annesinin hermafrodit olmasını tercih etmişler.(gerçi bi kaç bölüm bunun ekmeğini yediler.97-98 denver broncos takımının cartmanın babası olduğu iddia edilmişti falan filan aslında şimdi düşününce cartmanın babasının aslında annesi olması fikride fena değilmiş yaratıcılık açısından.)neyse diyeceğim şuki sanırım başlangıçta cartman için muhtemelen düşünülmüş olan baba figürünün,bu kadar komik olan oğlu karşısında ezileceğine karar verilip böyle bi karakter yaratmaktan vazgeçilmiş.(sanırım)
bi tanede sorum var.southparkı bu kadar sevmenizin ana nedeni psikopatlıkta sınır tanımayan(cartman dan big gay al'e kadar) karakterler galerisimi yoksa dizinin toplumun nerdeyse yerleşik her kurumuyla,kuralıyla dalga geçen altmetnimi?yani karakterler bu kadar iyi çizilmeseydi yinede dizinin anarşizmini şimdiki gibi takdir eder aynı heyecanla izlermiydiniz yada aynı karakterlerle daha ılımlı bi dizi şu anki beğeniyi toplayabilirmiydi?(yoksa benim bu paragrafı yazmam tamamen cartman fetişizmimlemi alakalı,çok mu kaptırdım kendimi?)bilemiyorum sorular çoğaltılabilr.
You need to log in to post a reply.