En çok merak ettiğiniz filmler
23 replies · 593 views
izmirsanat
Evet izmirsanatta gösterildiğini biliyorum (hatta hangi aydı tam hatırlamıyorum ama [1-2 eylül veya ekim olabilir] afişini gördüğümde zaman geçmişti ve çok üzülmüştüm.
İzmirsanatın sitesine arada sırada bakıyorum ama eskisi gibi film gösterileri veya programlara rastlamıyorum. Belirli bir tarihi mi var bu tür olayların?
Benim en çok merak ettiğim film ''Barton Fink'' ne yaptıysam yapayım bir türlü izleyemedim.Hemen hemen her ay hakkında yeni bir şey öğrendikçe merakım dayanılmaz bir hal alıyor,umarım hayal kırıklığına uğramam.
T_DURDEN
walla coen leri çok seven biri olarak kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacacığını söyleyebilirim. bence en güzel filmlerinden biri barton fink. Coenler in her filminde sanki bir puzzle ın yavaş yavaş tamamlandığı hissine kapılıyorum her film sanki birbirini tamamlıyor ve sonunda ortaya çok güzel bir şey çıkacakmış gibi geliyor gerek senaryoları,yarattıkları karakterler gerekse görsel açıdan bence günümüzün en iyilerindenler!
bi türlü izlemek nasip olmadı demirkubuz'dan c blok
ömer kavur'dan yusuf ile kenan
tunç okan'dan otobüs
hep izlemek isterdim ama 25. hour'da edward norton'un duvarında afişini gördüğümden beri deli gibi aradığım paul newman'lı cool hand luke
ilk kara filmlerden sayılan Rock Hudson'lı seconds
6 yaşında falan izlediğim 28 days later misali bi film olan charlton heston'lı omega man
ving wrote:
bi türlü izlemek nasip olmadı demirkubuz'dan c blok
ömer kavur'dan yusuf ile kenan
tunç okan'dan otobüshep izlemek isterdim ama 25. hour'da edward norton'un duvarında afişini gördüğümden beri deli gibi aradığım paul newman'lı cool hand luke
ilk kara filmlerden sayılan Rock Hudson'lı seconds
6 yaşında falan izlediğim 28 days later misali bi film olan charlton heston'lı omega man
yusuf ile kenan ve otobüs...
ikisi de nadide filmlerden...
ne yap ne et mutlaka izle bunları...ikisi de türk sineması adı altında benim için çok özel filmler...
pink flamingos u istanbulda atlas pasajinin icinde degilde hemen soldan girisli bir yerlerden ulasilip ta bulunan (istanbullu olmadigimi cok mu belli ettim?) pasajin en alt katindaki ATILGAN KuLT SHOP ta bulabilirsiniz...
ve bir cok manyak filmli...
izlemek isteyipte izleyemediğim bir sürü film var ama hiçbirini CARRIE kadar merak etmiyorum çünkü filmi o kadar uzun süredir arıyorum ki bulamadıkçada dahada hırslanıyorum filme karşı o kadar merak ediyorum ki izlediğimde eminim beni tatmin etmeyecek.S.KİNG'in kitaplarını çok severim ama hiçbir filmi bana kitaplarından aldığım hazzı vermedi bu filmi merak etmemin sebebi ise gene king'in bir sözü hiç bir kitabının sinema uyarlamasını sevmeyen king sadece bu film için istediğimi veren tek film demiş.Eskişehirdeki sinefillere sesleniyorum eğer arşivinizde varsa bana yardımcı olun....
ömer kavur
haberiniz vardır muhtemelen ama yusuf ile kenan demişken bu hafta yky kültürde kavur gösterimi var turkcell binasında kavurun 9 filmi gösterilcek meraklılara duyrulur ben de orada olacağım, film bitince de oturur konuşuruz.
You need to log in to post a reply.