Müzik Festivalleriii Geliyooo!!!!!!
24 replies · 829 views
ömer faruk tekbilek
ömer faruk tekbilek'e giden varmı ? diyecektim konserin nerde olduğu görünce vazgeçtim.
İstanbulda başka yer kalmadı sanki
Ben bi aksilik olmaz ise ordayım
toplayalım, dağılmışız azcık.
talvi,n ve ömer faruk tekbilek aynı organizasyon bünyesinde aynı yerde sahne alacaklar.
Ömer Faruk Tekbilek ve yani grubu Hıs Ensemble
Talvin Singh
Claude Challe
Benim hatam kısaltmışım azıcık ismi neese.ben eğer ogün geç saate kadar çalışmak zorunda kalmazsam gözümü karartıp gidicem solar'a da.bu tür tek günlük konserleri şehir dışında yapmak çok saçma çook.
taa taaaaammmmm
bence güsel olcak,radiohead gelemiyo bari klasik yorumlarını dinleyelim,güzelleşelim derim.Biletler biletix'ten satışa sunuldu.
CHRISTOPHER O'RILEY PLAYS RADIOHEAD
Christopher O’Riley - Piyano
Christopher O'Riley kariyerine klasik müzik çalarak başlamış usta bir piyanist. Ünlü rock grubu Radiohead'e duyduğu hayranlıkla zamanının büyük bir kısmını Radiohead'in müziğini solo piyanoya uyarlamaya veren sanatçı, bu çabalarının meyvesini geçtiğimiz yıl içinde yayınlanan albümü "True Love Waits" ve Amerika ve İngiltere'de verdiği başarılı konserlerle aldı. "Karma Police"den "Fake Plastic Trees"e kadar birçok Radiohead parçasının özünü koruyarak kendi yorumuyla renklendiren O'Riley, son yılların en ilginç klasik müzik - rock füzyonlarından birini yaratıyor.
Bilet Fiyatları:
1.K: 25 milyon TL
2.K: 20 milyon TL
dinlemeden bilemeyiz.
ben umutluyum ama, ilginç olabilir
gel gel bana arkadas olursun..
orbital icin taa yurt disindan geliyorum...
You need to log in to post a reply.