dogus'un (orhan baltaci) yeni klibi \[arak klipler meselesi]
17 replies · 603 views
dogus'un (orhan baltaci) yeni klibi \[arak klipler meselesi]
dun gece telefonum aci aci caldi. saat nerdeyse bir olmustu. karsidaki ses panik ve bitmis halde "hemen atv'yi ac" diyordu.. actim ve gozlerime inanamadim. orhan baltaci baltasinin yeni klibi gosteriliyordu... u.n.k.l.e'in rabbit in your headlights (yonetmen: jonathan glazer) klibini araklamislar. beynime kan sicradi, gozlerim yuvalarindan firladi. dunyanin en iyi bir kac klibinden biri olan klibi arabeks bir sarki icin araklamislardi. hadi arakladin arakladin yiyemiyecegin seyin altina niye yatiyorsunuz ulan hiyarlar.. uyduruk carpma sahneleri, sacma sapan tripler... neyse bir haber vereyim dedim. denk gelirseniz panik yapmayin, sakin olun..
Last edited: Jun 18, 2004, 07:34 AM (1)
yaa işte doğuşun bi suçu yok allahın zıpzıpı ne anlar radioheadden ama o yönetmeeni bi ele geçirsem ahhhhhhhh
karıştı heralde, radyokafanın diil klip, u.n.k.l.e.'ın. thom yorke şarkıyı sölüyodu. ben doğuşunkini biraz gördüm, 'baltacı standartları'nda hırsızlık dışında ii bi klip. en azından sağda solda deja vu version flan yazmıyodu. eet, yapılmış en iyi videolar listesi yapılırsa glazerın bu videosu ilk ona girmeli bence de. bi de u.n.k.l.e.'ın , stone roses solistinin söylediği be there diye metroda geçen bi hafif korku videosu vardı, o da hoştu.
be there klibi cok guzel olmasiyla birlikte orada oynayan hatunun da delisi olmustum.. olacak sey degil...
ahh yaktın beni be. ilk izleyişmde kıza 1şey olucak diye nasıl bi endişe içinde sonunu getirmiştim bilemezsin.
orhan baltacının klibini bugün tam izleyebildim. zaplarken baktım seda sayanın yanında dikilio bu. o anda sölediği şey çok manidardı: şimdi yeni bestemi mırıldanıcam, bakın popçular: sakın ÇALMAYIN ha. 1 dakka sora da bunun çalıntı yeni klibini koydu seda. zaten bu baltacı ünlü olmadan önce hırsızlık yapıyodu, hapis flan yatmıştı. biraz utanma olr yaw. maymun seni. neyse klip öncekiler kadar komik diil ama sefil 1şey yine. çarpma sahneleri o kadar dandik ki. bi de glazerın klibindeki adamın giydii başlıklı şeyin aynısından giydirmşler buna da, hatta üstündekini aynı şekilde çıkarıp atıyo yere. ya bi de bu konseptteki bi klipte kameraya dönüp şarkı sölemek nası bişeydir. beni hakkaten güldüren tek sahne, bi arabaya çarpıp düştükten sonra arabesk ötesi bi şekilde, ah ulan ah diyerek yerleri dövmesiydi.
yani yine çok patetik olmuş ama bir 'yemin ettim' klibi bi daha gelmez. bu herifin güya romantik, duygusal flan olan bi şarkısının klibi, bu şebeğin kumsalda paso takla ve perende atmasından ibaretti. bu şabalağın en ünlü lafı -"eminem'e rakip olcam" dışında- : (pop müzikteki rakipleriyle ilgili konuşurken) "Tarkan biraz feminist." (feminen manasında).
Ya beki Gülben Ergen'in klibine ne demeli ? Hiç mi utanmaları yok bunların yaa?
Bu arada Baltacı'nın lafları çok komikmiş, ben onu görör görmez kanal değiştirirdim ama artık durup dinleyeceğim yumurtlaması muhtemel diğer incileri.
Şarkı tam emin değilim ama galiba "kandıramazsın beni"- Alanis Morisette Ironic'ten çalmışlar, tabi Gülben'in klibindeki multi Gülben'ler zevksizlik ve kokoşlukta birbiyle yarışıyorlar adeta.
ben de bu haberi show haberde izlemiştim...
bunlar ne kadar muhteşem haberci,ne kadar işlerinin ehli duygulandım ağlamak istedim gurur duydum bir kez daha medyamızla...
arkadaşlar kastıkça kasmışlar iki klip arasında ortak yan arıyorlar...haberde deniyor ki iki klipte de üç tane aynı kişi var...
ey güzel haberciler,güzel insanlar...
madem böyle bir haber yapma niyetindesiniz,oturup beş dakikanızı ayırıp bir klibi tamamiyle izleseniz olmaz mı...
apartmadır değildir orası beni hiç ilgilendirmez...külben erken(print yok buralarda değil mi:) hanımın sanat hayatı da beni hiç enterese etmiyor ama bir kanalın ümüğünü sıktıkça neler çıkacağını görüyorum hayrete düşüyorum...
Aaaaaaaaaa show haber de mi çıktı bu? Ben hiç izlemiyorum o kanalın haberlerini (reha muhtar zamanında bırakmıştım)
Eminim hakikaten cılkını çıkarmışlardır - kendileri aynı şeyi yapmıyormuş gibi üstelik.
ceylan'ın da bi klibi varmış.
aynı dido'nun klibine benziyomuş.
özür dilerim, konuya hakim diiilim. o yüzden saece isimleri verebiliyorum.
ama araştırıcam...
ve siz sinefiller için burayı dünyanın en güzel yeri yapıcam.
çünkü sinefili seviyorum.
çünkü sizleri seviyorum.
ve aklımda tek bir şey var...
hizmet etmek.
iyilik ve adalet için.
mutluluk ve merhamet için.
şimdilik hoşçakalın.
hoşçakalın.
basina gunes mi gecti abi, nedir bu durum?
duygulandırdın beni de, seni haylaz. ben de seni seviyorum be. içimde bişler pır pır etti sanki. zaten pır pır ederek uçuşan sevgi kelebekleri değil miyiz hepimiz? ha? ha?
orhan baltacı en azından alternatif, çok sık yayınlanmayan bi videodan apartmış. e be gülbenim, ironic klibi sıklıkla çıkıyo hala, kylie minogue'un üç tane olduğu videoyu da izlemeyen yok. yelloz seni.
costanza wrote:
duygulandırdın beni de, seni haylaz. ben de seni seviyorum be. içimde bişler pır pır etti sanki. zaten pır pır ederek uçuşan sevgi kelebekleri değil miyiz hepimiz? ha? ha?
orhan baltacı en azından alternatif, çok sık yayınlanmayan bi videodan apartmış. e be gülbenim, ironic klibi sıklıkla çıkıyo hala, kylie minogue'un üç tane olduğu videoyu da izlemeyen yok. yelloz seni.
kylie dörtlüyordu gondry o klibinde kendini -- ismi de aklıma gelemdi bir türlü
kylie mi dokturuyordu, gondry mi. ismi aklina gelmeyen ne. ulan bi kez de ayik gir su foruma be.
You need to log in to post a reply.