ANGEL
20 replies · 851 views
ANGEL
dikkat, bu başlık angel'ın artık buffy'yle birlikte anılmasından sıkılanlar tarafından "angel buffy'den kat ve kat daha üstün bi dizi, artık kendi başlığı olmalıdır" anlayışıyla açılmıştır...
aynı fikri paylaşanlar lütfen parmak kaldırsın, aksi görüştekiler angel & buffy başlığında buffy'yle ilgili görüş belirtmeye devam ederek sussun...
ANGEL'A ÖZGÜRLÜÜÜK...
yaa zaten angel buffy i tınlamıo artık,adam coluk cocuga karişti ewet birlite anılmasınlar artık:)
ama bi bölümde willow a buffy e slm söle demişti belki 2 dizinin birleştiği bi final bölümü olur,angel spike ı öldürür,connor buffy i bufiler bir cocuk daha yapar,willow giles la evlenir falan filan yani 2 dizinin birleştiği bi final bölümü yapacaklar gibime gelio,hatta herkülle zeyna da zaman yolculuğu yapsa gelse 4 dizi birleşse,hatta sipaydır men,batman,züperman falan bütün iyiler bütün kötülere karşı savaşsa x-men falan da işte kim warsa...
hatta böle şimdi bütün iyiler bütün kötüler biribirine girecek ya sonra savaşı kötüler kazansa bir kere de öyle görsek dünyayı:)
iyiler kazanıo her bölümde hiç bi şey oldugu yok walla,bence kötülere bir şans verilmeli
mesela flash gordon wardı hane orda kötü MİNG deye bir adam wardı o kötülerin baş kumandanı olsun batman den joker de kötülerin cumhurbaşkanı olsun,he-man dan isekeletör hazine bakanı,yine he-man dan hayvan adam cevre bakanı olsun,sonra x-men den manyeto kültür bakanı olsun,batman dan penguen maliye bakanı olsun,süperman da bane diye bir böle iri adam wardı o enerjiden sorumlu devlet bakanı olsun,
sonra türk tarkan da böle denizden cıkan ahtapot bir canavar wardı plastikten bi şey o sağlık bakanı olsun,malkoçoğlu ndaki zalim bizans kralı vali olsun falan işte cok uzattım be:)
haneke nin funny games inin 2 karakteri tabi ki adalet bakanı olacaklar,sonra eskiden böle video zamanında manyak serisi deye bir korku filmi vardı manyak bir iki falan filmde kötü bir psikopat katil kazanıodu diğer seride baska iyilere karşı savaşıodu freddy gibi,freddy de kaymakam olsun.
hatta iyiler kötüler savaşında böle diğer dizilerden de adamlar gelsin,al bundy falan olsun ama o iyi tarafta sayılır.zaten nomal insanların bu savaşta pek şansı olmaz himmm neo falan da gelirse belki,ama yok o tarafta da makineler güçlü mantıklı açıdan baktıgımızda zaten kötülerin kazanması lazım yaw,kötüler kazanınca nasıl sevinecek merak ediorum harbiden.
mesela buffy böle basit vampirlerle savaşıo ya hani hemen öldürüo bölümün ana konusu olmayan 1-2 dakkalık dövüşler war hani.orda böle alakasız sıradan bi vampir şansına buffy nin gırtlağını sıkıversin,dizide orda bitsin.
sonra züpermen kriptonit görünce apışıp kalıo o da gebersin falan.batman nasıl ölmüo hayret zaten insan lem:)) batman kıyafeti kurtarıo habire bir de arabası falan.
fazla uzadı yazi:PPPfin.bitti.
eee ama bir karar verin artık ciddi yazınca laf yiyoruz suya sabuna dokunmadan yazınca da laf yiyoruz:)))
ben öle takiliem walla,napiyim hayat tarzım a-ciddiyetsizlik üstüne kurulu:P
İkiside kötü ,öğğğ, böğğğ
Adam gibi vampir dizisi istiyorum yaaa!
senelerdir vampire oynayıp, Anne Rice okuyan biri olarak bana bu dizilerin vampir hikayelerini sevdirdiğini idda etmeni kabul edemeyeceğim. Tam tersi hem buffy hem de Angel'i ilk izlediğimde yukarıda kullandığım ünlem sözcüklerini aynen kullanmıştım :)
evet bazı yerlerde gerçekten hayal kırıklığı....yok angel'ın kahve istemesi yok güneş geçirmeyen camlar....
ben eski angel'ı geri istiyorum....
ayrıca buffy konusunda yanılıyorsunuz arkadaşlar.....5 yıllık bir buffy fanı olarak söylüyorum buffy olmasaydı angel diye bir karakter hiç ortaya çıkmaycaktı.....zten iki karakterin ayrılması tamamen ticari çıkar....
ama tamam buffy'nin son sezonları gerçekten berbatt...müzikal bölümü hariç:)ı....1-2-3'ü izlemek lazım....
ama her zaman söylerim...yaşasın vampirle görüşme ve lestat'a özgürlük:))))
You need to log in to post a reply.