Süpermen
18 replies · 632 views
süper! nedir bu süpermen? insanlarla superman ların dünyada kardeşçe yaşayabilmesi için savaşan bi ekip falan mı?
Tutamıycam kendimi ismini duyduğumda hep bağırarak bu şarkıyı söölemek geçiyo içimden....
Hep beraber,
Kurtar bizi bu dünyadan Süüpeermeeen
Uçur bizi bu diyardan Süüpeermeeen
bi de
sessiz sakin güvenli süpermeeeen
diye salak bi otobüs reklamı vardı...
Ben onu bilmem,onu benim beyim bilir.
Biz (ben ve sanatçı kişiliğim) bu şarkıyı biliyoruz sadece :))
o supermaan diye soyleniyordu...
super maan ucar gider
yolcusu rahat eder.
sessiz sakin guvenli
supermaaaan!
seklindeydi sanirim. arada bir sey atlamis olabilirim.
etmişsiniz topiğin içine :)
uçar gider dediğinde superMAN bir kasisten destek almak suretiyle inceden havalanırdı. bir de teknolojinin çaresiz kaldığı bir boş koltukların gıcırdayan cıvataları sorunu vardır ki; man, mercedes, neoplan, setra dinlemez. yani "sessiz" şiarı külliyen yalandır.
herrender' a katılmadığım nokta ise şudur ki; benim bildiğim kadarıyla benzinli otobüs olmaz, alayı dizeldir bunların. bi de üç kuruş paraya kıymayıp kaçak iran mazotu koydun mu afedersin b.k gibi kokar egzoz dumanı. yer bitirir motoru üstüne üstlük. iyi yerden almak lazım mazotu.
konuya dönmek lazımsa şöyle bağlayalım. iyi yönetmenle çekmek lazım superman' ı. isabet olmuş diyebiliriz.
konuya dönmek lazım değilse bi de, zamanında gazete bayii veya kırtasiyeden superman araklayan beri gelsin derim. bi de geçenlerde yolda rastladım giyen birine de ordan şeyettim, cannabis indica yapraklı superman tişorleri çıkmış var mı nerde satıldığını bilen diyorum.
besiktas carsida ya da istiklaldeki pasajlarda bulabilirsin. cogaldi baya oyle t-shirtler. jamaica ministry of agriculture t-shirt'unu gorunce tum pasaji inlettim kahkahayla...
Süperadam istanbul'da!
Mutlaka izleyen vardır bu başyapıtı..Süperadam istanbulda!
Last edited: Oct 19, 2004, 12:12 PM (1)
kimin oynayacağı kesinleşi.
http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/PersonGalleryPage/personid-84875/
bi de bu var
http://www.maai.org/celebs\_jpgs/bj\_routh.jpg
bence yerinde bi karar.
herşey iyi hoş ama bizde ilk süperman'nin yarattığı etkiyi yaratabilecek mi?ya da şöyle mi sormalıyım? Christopher Reeve'den (a.r.e.) daha bi süperman olabilecek mi bu Brandon Routh denen kardeşim?inanmak istiyorum..inanmak istiyorum....
Kevin Spacey yeni Lex Luthor. Bence olmuş...
You need to log in to post a reply.