Sinefil Yeni Bulusma
38 replies · 1,432 views
Sinefil Yeni Bulusma
sevgili arkadaslar... ben onumuzdeki cuma ve cumartesi gununu istanbuda geciricem. cumartesi gunu gunduzden bir toplantiya katilmam gerekiyor. aksamina bosum... diyorum ki cumartesi aksamina bir bulusma ayarlayalim.
bu gun sinefil'in onceki iletisim sorumlusu kasim bey'le konustum. o bana bir mekan tavsiye etti. benim aklima yatti. gayet guzel bir yermis. mekanin adi sawaday... krokisi icin http://www.sawady-ist.com/ adresine girebilirsiniz. terasli merasli guzel bir yermis. bize yer ayarlayacak. kendisi de gelecek...
herkesin aklina yatarsa cumartesi gunune bir yer ayarlayalim orada. maksat bir arada olmak olsun. oturur sohpet ederiz. Ne dersiniz?
eger cogunluk tarafindan kabul gorurse admin arkadastan bu topic'i bu mesajdan bolup yeni bir topic acmasini rica edicem...
bana bi iş patlamazsa gelirim.ama geç gelirim önceden söölim de -geç kaldı- olmasın.
ben saat 19 ya da 20'iyi oneriyorum. saat icin onerilerinizi de yazin. isimler olustukca listeyi yazicam buraya... yok mu baska gelecek olan?
bende warım
yalnız buluşma 14 ünde dimi?
diğer topicte sadece ''cumartesi'' denilmişte,tarih belirtilmemiş.
14 ünde saat kaçta peki?
14 u falan degil arkadaslar, bu cumartesi bulusuyoruz...
simdi soyle yapalim:
bu mevzu iki topicte birden ayni anda tartisiliyor. hem de ayni adamlar tarafindan...(maalesef)
biz bize bir bulusma olacak muhtemelen. daha once tanismayanlar tanismis, kaynasmis oacak. ne guzel... beni mekan hic ilgilendirmiyor. tum bulusmamizi tranvay duraginda bile gecirebilirim. fakat istanbula bir daha gelebilmem zor. o yuzden gunu ve saati bagliyor beni. sizin soylediginiz bu mekan bana uyar.
soyle dersek kim gelir diye son kez yazalim ve gelecek olanlar parmak kaldirsin. ona gore ataraksiyant yer ayirtsin:
BİZ 7 AGUSTOS CUMARTESI GUNU SAAT 19'DA ISTAVRIT'TE BULUSUYORUZ (MEKANİ ATARAKSİYANT TAVSİYE ETTİ O TARİF EDECEK)...
gelenlerin basimizin ustunde yeri var. bekleriz...
kesinler:
martin mystere
ataraksiyant
shattimento
pumkin king
herrrender
triyandafilisus
evil willow
lutfen gelenler cevap versin ve ataraksiyant mekani ayrintili olarak tarif etsin....
-çelenk gönderilmemesi,
arzu edenlerin Kültür ve Turizm Bakanlığı sinema destek fonuna bağış yapması rica olunur
:)
evet dostlar, anladığım kadarıyla yarın saat 19.00 istavritte gerçekleşmesi kesinleşti buluşmanın. yapmamı istediğiniz ne varsa ya şimdi söyleyin ya da kıyamekte kadar susun! (mümkünse orada da konuşmayın kafa karıştırıcı olabilir)
imdi, herkese kayıt aygıtlarını unutmamalarını bir kez daha hatırlatıyorum. Mümkünse herkes kendini tanıtmaya yarayacak bir film cümlesi bulsun. buluşmaya cümlesiz sinefil alınmayacak ona göre. benimkini söylüyorum hemen; "bizler tarihin ortanca çocuklarıyız"
bu arada kroki ile anlatmamı isterseniz şöyle yapıcam:
I Taksim M. I
I Dönerciler I
IIIIIIIIIIIIIIII _________________________İS-TAV-RİT______________
T
Ü
N
E
_______________________________________________ L
HEYKEL
(Ya da anıt
ne derseniz )
mesafenin görünenden daha uzun olduğunu hatırlakmam lazım tabii. Biraz daha belirginleştirmek gerekirse, Beyoğlu sinemasına geldiğinizde karşı hizaya bakın doksan derecelik açıyla olmasa da görürsünüz.
eyvolleh
You need to log in to post a reply.