Danny The Dog
17 replies · 426 views
Danny The Dog
Luc Bessonlu, Jet Li'li ve ve ve Massive Attack soundtrackli. Hadi bakalım hayırlısı...
Morgan Freeman'ı unutmuşsun. (Abimiz film ne kadar iğrenç olsada bir güzellik katmayı bilmiştir her daim)
Bu arada ben Luc abinin Thai fimi Ong Bak'ı (her ne kadar yönetmenin izniylede olsa) U.S.A seyircisi için kırpmasına sinir oldum. Yakın zamanda hiç adam gibi bir şey göremedik kendisinden. Wes Craven gibi adını kullanıp abuk filmleri pazarlıyor.
Umarım Danny The Dog bunları affettirir.
ong bak olayı biraz farklı...
luc besson versiyonunun birazı tekrar kurgulanmış ve filmin başından sadece bi kaç sahne atılmış
ben iki versiyonu da izledim besson'unki gerçekten de çok daha iyi olmuş...
ben danny the dog'un fragmanını çok beğenmedim pek iyi bi şey çıkacağını da sanmıyorum...
yemişim jet li'yi de besson'u da. besson zaten fifth element ten bu yana dişe dokunur bişey yapmıyor. işin içinde massive attack olmasa ben bu başlığı açmazdım zaten. 3d büyük bir müzik adamı ve ilk kez bir soundtrack yapıyo. Benim heyecanım bundandır.
ving wrote:
ong bak olayı biraz farklı...
luc besson versiyonunun birazı tekrar kurgulanmış ve filmin başından sadece bi kaç sahne atılmış
ben iki versiyonu da izledim besson'unki gerçekten de çok daha iyi olmuş...
Ya benim Ong Bak'ta beğenmediğim sahne yoktu (herkesin sinir olduğu komedi unsuru adam, cırlak sesli kız vs. bile hoşuma gitti ama ben bir melodrama severim tabii, bunlar filmin hitab ettiği kitleyi bozabilirdi)
Her ne olursa olsun filmin üzerinde oynaması beni sinirlendirdi, yani iğrenç bir filmde olabilir ama niye başka biri ellesin benim filmimi yaa. Şaşırdım yönetmenin buna onay vermesine (ama adam tabi yurtdışına filan açılacak diye ne yapsın sesini çıkarmıyor galiba, hiç de Thai milletinin genel tavrına uygun değil bu davranış)
Tabi ben Besson'un editlediğini görmedim o yüzden iki film arasında yorum yapamam ama olaya baştan karşıyım onu belirtmek istedim.
Bu arada elinize geçerse gene acayip stunt olaylarını olduğu bir Tayland filmi var Born to Fight diye. Konu filan şaçma salak (even Ong Bak'tan bile daha zayıf) ama insanın ağzı açık kalıyor, yine bazı sahneler slow mo ile tekrar gösteriliyor.
Topic'i de fazla işgal ettik, neyse o konuyla ilgili de bir yorum yazayım Jet Li'yi çok seven biri olarak. Ben o adamın oynadığı The One isimli rezaleti bile izledim ya, Danny The Dog ne kadar kötü olsa da (ki sanmıyorum The One kadar olsun) yine de merak ediyorum.
ya yeri burası değil belki ama müzikleri enfes bu filmin. bi film scoreunu dinlemek zordur, mıy mıy mıy, uyku getirir, yorar. danny elfman, john williams gibi adamlar yapsa bile böyledir bu çoğu ağır sahnelerin müziğinde. ama bu başka. bi kaç hareketli parça dışında genelde ağır ilerleyen bi albüm. her şeyiyle bir score ama az önce yazdığım uyutuculuk yok. massive attack müziklerinden epey farklı ama her tınısı da massive attack'im ben diye sesleniyor sanki.
filmi çok merak etmeye başladım, film için umutlandırdı ve heyecanlandırdı bu albüm beni.
e bunun da yönetmeni değil.
yönetmedi demedim, yapmadı dedim ben de güzel kardeşim :) jean d'arc da epey hayal kırıklığıydı ayrıca.
e beni terk etse ben de bozulurum.
tamam da niye yiyorsun adamı ben onu anlamadım ...benim bildiğim kadarıyla yapmak ile yönetmek arasında fark vardır ..ben adamı yaptığı vasat işler için suçlayamam ...çünkü onları yönetmiyor yapıyor...bide merak ettiğim 5.element'ten önce film yapıyormuydu bu adam bildiğim kadarı ile yönetiyordu...jean d'arc 'ın hayalkırıklığı olduğu konusuna katılıyorum ..ama sadece jean d'arc hayalkırıklığı...tek bir filmi kötü diye bir yönetmen yenilmezki...8 yıllık bir aradan sonra "arthur" isimli bir animasyonla sinemaya dönüyor hele şükür..
1- söz konusu film danny the dog
2- luc besson danny the dog'un yönetmeni değil yapımcısı
3- fifth element'ten bu yana dişe dokunur bişey yapmıyor demişim.
4- luc besson'un yönetmenliğine ya da fifth element öncesi filmlerine dair hiç bir yorum yapmamışım.
5- söz konusu film danny the dog
anlamıyorum ya gerçekten ben mi anlatma özürlüyüm. yukarıdakiler gayet açık ve anlaşılır gözüküyor halbuki. tüm bunların ardından hala karşıma geçip besson'a laf yok diyosan da benden bu kadar.
You need to log in to post a reply.