Skip to content

kill bill

19 replies · 1,020 views

Muaddib
Muaddib
26 posts
Dec 25, 2003, 05:04 PM#7327

Filmin gecikmesine dair bir deikodu.

Filmin Türkiye gösterim tarihi net olmadığı gibi bir dedikoduya göre de filmin türkiye gösterim haklarına ait olan dağıtım şirketi oldukça kötü durumdaymış. Bu filmle ekonomik olarak kendilerini rahatlatmayı planlarlarken Tarantino'nun filmi ikiye bölme kararı dünyalarını karartmış Filmin birinci bölümünü getirseler bile ikinci bölümünün gösterim haklarını alabilecek parayı bulmaları ihtimali düşükmüş. Bütün bu -miş'li geçmiş zamanlı açıklamalardan sonra ben daha fazla dayanamayıp filmin screener versiyonunu alıp izledim. Film gösterime girmeden yorum yapmıyorum ki keyfiniz kaçmasın. Ama inanın bana gösterime gireceği tarihi ben de 4 gözle çekiyorum. Ki konuşabileyim.

EV
evil willow
116 posts
Feb 16, 2004, 03:25 AM#8487

bir an önce gelsede izlesek ama görünüşe bakılırsa geleceği bile meçhul

DO
dopey
914 posts
Feb 27, 2004, 10:13 PM#8827

geldi ama ben kendimi köpekler gibi kastım gitmedim. kritikler yapıldı kulak asmadım. bu tavrım tarantinonun bu filmi ikiye bölmesinden dolayı oldu. her ne kadar kulak asmasam da tarantinonun filmi abuk sabuk bir noktada kestiği duydum. q.t. nin bu işini iki parça tekmili birden izlemeye karar verdim. ikinci kısmı gelince ilk kısmı gösterimde olur herhalde. miramax ta bağımsız filmlere destek veren baba bir prodüksiyon şirketinden yalak ve aç kurtumsu holywood'un pire s.ken bel incitmeyen yapım sirketlerinin yoluna mı giriyor acaba diye bir soru uyandı aklımda?

acaba ?

CA
caggins
472 posts
Feb 28, 2004, 03:42 AM#8839

dopey wrote:
geldi ama ben kendimi köpekler gibi kastım gitmedim. kritikler yapıldı kulak asmadım. bu tavrım tarantinonun bu filmi ikiye bölmesinden dolayı oldu. her ne kadar kulak asmasam da tarantinonun filmi abuk sabuk bir noktada kestiği duydum. q.t. nin bu işini iki parça tekmili birden izlemeye karar verdim. ikinci kısmı gelince ilk kısmı gösterimde olur herhalde.

ben de aynı tepkiyle izlemedim. yani akıl var mantık var bir de dramatik yapı diye bir şey var... Yani düşünsenize siz hayatınızın filmini çekiyorsunuz sonra yapımcınız size bu filmi ikiye böleceğiz diyor siz de kabul ediyorsunuz, ben tarantino dan daha fazla sahip çıkamam bu filme...

NO
noway
68 posts
Feb 28, 2004, 05:35 PM#8856

miramax o yola gireli çok oldu. haberimiz olsun.

You need to log in to post a reply.