Before Sunset
15 replies · 403 views
Ben de çok umutluydum filmi beyazperdede izleyeceğiz diye ama öğrendiğim kadarıyla kendileri vizyona girmeyecekmiş ülkemizde.Festival kapsamında mümkün tabi.Orjinalini bilmiyorum ama Divx'i mevcut.
Benim de !f başlığında yazdığım gibi bence festival filmlerinin içinden gördüğüm en iyisiydi.
Ama ne kadar güzel başladı, ne kadar güzel devam etti. Hatta ben bittiğinde hemen tekrar baştan izlemek istedim. Özellikle ilk filmi sevenler kesinlikle kaçırmasın.
film warner bros'un filmi ve gösterime gireceğine dair bir bilgi yok...
big fish'i gösterime sokmayanlar bu filmi hiç sokmaz diyor ve ortaya, iki filmi arka arkaya izlemek için güzide evimde white russian eşliğinde küçük bi gösterim için açık davetiye atıyorum...
seyretmeyenler bence bu fırsatı kaçırmasın, eğer zaman bana uygun olursa iki filmide birbirinin arkasında izlemeyi isterim doğrusu.
Ama bence izlerken White Russian içilecek bir tek film var, o ayrı.
tabii ki de
ikisinin de dvd si varmış, burada yazılanlara güvenip atladım üzerlerine. eve dönerken ulan 60 ytl bayıldık değermi acaba diye düşünürken küçük koleksiyonumun en nadide parçalarından oldular. muhteşemmiş ikisi de.
abi o zaman bi zahmet is cikisi bir ara bize de birakabilir misin? gecen korsan da gordum son anda vazgectim. bu kadar begendiginize gore ailecek izleriz artik. di mi pranoidandronoid ustadimiz?
gelirim bu aralar, beraber izleriz, ben de tekrar izlemek istiyorum zaten. hem konuşmamız gereken bi underdark meslesi var (senle diil).
You need to log in to post a reply.