www.evdesinemakeyfi.com hizmete basladi
20 replies · 517 views
www.evdesinemakeyfi.com hizmete basladi
Evde sinema izlemenin en ekonomik, en keyifli yolu: www.evdesinemakeyfi.com.
gecikme kaygisi duymayin, istediginiz kadar kalabilir sizde, adresinize teslim, isterseniz ayni anda uc adet. En son DVD'ler, tumu orijinal, tumu bandrollu.
siz isteyin yeter!!!
Ben bir türlü giremiyorum bu siteye ama herhalde U.S.A Netflix muadili olacak - aman ne güzel, tam benim istediğim şey :)
Site yayinda,sistem faaliyette. bugun uye olup yarin izlemeye baslayabilirsiniz. Elestirileriniz icin tesekkurler, yeni baslayan her sistemde oldugu gibi evdesinemakeyfi.com'da da aksayan yanlar eksiklikler bulunabilir, gozumuzden kacan bu eksiklikler icin pesinen ozur diliyoruz. DVD sayisi da onumuzdeki gunlerde iki kat artacak (Su anda yaklasik 600 cesit DVD bulunuyor). izlemek istediginiz ama sitemizde bulamadiginiz DVD'ler icin bir form var, bu formu doldurarak bize bildirdiginiz DVD'leri en kisa surede sitemizde bulacaksiniz.
sevgili meeteine. evlere servis olayınız çok ilgimi çekti. dopey'in dediği gibi bizler evlere servis insanıyız. evden çıkmaya pek dermanımız oluyor. heyacanla ben de siteye girmeye çalıştığımda türk ticaret in logosundan başka bişey göremedim. umarım teknik sorunlarınız hallolur. biz de evlere servisimizi yaptırır güzel güzel film izleriz.
rai: sitede herhangi bir sorun gorunmuyor, gun icerisindeki kontrollerde de bir sorun goremedim. Siteye girmek icin kullandigin adresi ve varsa hata mesajini bana gonderebilir misin? (Browseri ve isletim sistemini de eklersen cok sevinirim)
Dopey:ne yazik ki simdilik ankara'dayiz.Antalya ve Bursa'da bu isle ilgilenenler var umarim onlarda en kisa surede baslarlar. Istanbul ise Turkiye'nin en cok film izleyen kenti olarak buna seyirci kalmayacaktir, tahminim kisa sure sonra bir istanbul sitesinin duyurularini da okuyacagimiz.
bence www.evdeizle.com daha iyi
https://www.evdeizle.com daha once kurulmus bir site.2 aydir uyesiyim. acikcasi cok iyiler. benden soylemesi.
Biraz önce başka bir forumda da yazdım.
http://www.dvdsokagi.com bu olayı bitirmiş. Netflix'den bile iyiler.
You need to log in to post a reply.