Constantine
15 replies · 319 views
Constantine
http://www.apple.com/trailers/wb/constantine/trailer/
trailer muhteşem...
Last edited: Mar 02, 2005, 09:01 AM (2)
Neyse film iyi olmasada Keanu'nun güzel yüzü yeter bana.
Ay tekrar ediyorum güzel yüzü tabii ki. Keanu'nun iyi performansı yok değil (biraz yönetmen biraz oynanan karaktere göre ibre farklılık gösteriyor) ancak ona "iyi oyuncu" diyebilecek birisine hayret ederim ve hangi kanıtları göstereceğini merak ederim (zira o yüzün hatırına ne abuk filmlere dayanmak zorunda kaldı şu hatun milleti) . Ama o güzel yüz, hele hele büyük ekranda apayrı bir keyif veriyor insana. Hele filmde çekilir birşeyse ne ala.
buradaki verilen link A Scanner Darkly filmine ait galiba.
elizaya katııyorum, yani arkadaş hatrına (keanu'ya hasta bir arkadaş hatrına) sweet novemberı bile seyrettim ya helal olsun bana çiğ tavuktan daha beter bir durumdu
ama mesela watcher'dan o kadar da şikayetçi olmadım. dedektifle katil birbirini seviyodu ya ne güzeldi :) hayat bayram olsa!
Ya ben Watcher'a dayanamamıştım, evde izlerken ilk sahnesinden sonra uyuyakalmıştım. Keanu'nun taş olmadığı iki filmden biridir (diğeri Chain Reaction, ama ona birde sinemada gitmiştim ben, yuh bana, ama Morgan Freeman'da vardır orada -ki biliyorsunuz kendisini bundan böyle "the definition of grace" olarak adlandırıyoruz-) çok dağıldım yaa, ha, Sweet November, evet Ataraksiyant ne iğrenç filmdi o öyle?
Neyse bu Constantin'e geri dönmek gerekirse (ki linke bile bakmadım ben) madem Keanu başrolde (ve uzun saç tıknaz gövde modunda değil) gidilip iç çekilmesi muhtemeldir.
şu adreste filmle ilgili bir yazı var. pek uzun uzun incelememiş, ama anladığım kadarıyla pek de gerekli değil bu.
Aman işte bildiğiniz Amerikan, eğitici, öğretici, mesaj verici, sonunda anlamadan çıkan olmasın kaygısıyla iyice açıklayıcı sıradan bir film.
Gülmek için izlenebilir- amaaaaa
Keanu bir harikaydı, Allah övmüşte yaratmış, adam bir içim su.
(tabi bu arada bütün kadro eğlenceye vurmuş işi o açıdan gayet iyi döktürüyorlar bir bizim Keanu'cuk her zaman olduğu gibi ciddi ciddi çabalıyor, boşa kürek çekiyor)
abicim şeytanla kusmukla uğraşırsın da ne diye beyaz gömlek giyer kravat takarsın sanki 9-5 memur!
şu adamı bir kez daha isa mesih kontenjanından numaralarla karşıma çıkarırlarsa yemin ediyorum perdeye işeyeceğim. sacrifice diyor hala, kaçıncı lan bu. ağır patlamış bu film.
darxoul wrote:
şu adreste filmle ilgili bir yazı var. pek uzun uzun incelememiş, ama anladığım kadarıyla pek de gerekli değil bu.
böyle siteleri gördükçe sinefilin şu halineşükrediyor web master a gani gani ömür diliyorum
FistandantiLuS wrote:
şu adamı bir kez daha isa mesih kontenjanından numaralarla karşıma çıkarırlarsa yemin ediyorum perdeye işeyeceğim. sacrifice diyor hala, kaçıncı lan bu. ağır patlamış bu film.
Hayır bir de sandalyeye oturma olayı var, bu tarz her filmde ve rolde abimiz illa ki bir sandalyeye oturacak ve fizik ötesi bir yolculuk yapacak, astral abi Keanu (aaaahh Keanu sen öyle yakışıklı olmasan söylenecek daha çok şey vardı ama...)
yaşa taşa ve ... oturmasında ne olursa olsun
canavar gibi film be ne istiyonuz. Exorcist the begining felaketinden sonra nefes aldık.
You need to log in to post a reply.