6 Feet Under
15 replies · 341 views
6 Feet Under
Ne zaman basliyormus? Cok basarili bir dizi. Giris jenerigi zaten dizinin kalitesini ve orjinalligini hemen ortaya koyuyor. Iyi seyirler!
film tadinda bir dizi olmus. dun aksam izledik. bence izleyin. ölüm temasinin bu bicimde televizyonda islenisine daha once his denk gelmemistim.
walla dayanamayıp indirmeye başladım gelecek bölümleri 1 saat boyunca ekran karşısına çiviledi beni bu dizi film tadındaydı sanki ne bileyim o araya sokulan reklamlarda hoş olmuş hani ölümü bile ticarileştiren amerikalılara atılan taşlar vs
evet o reklam kusaklari cok deli bir seydi. bati toplumlarinin olumle olan iliskisine televizyon araciligi ile elestiri gelisitirildigine pek rastlanmamistik.
ikinci bolumde reklam olmamasina cok uzuldum. fakat dizi cok guzel. hayran oldugum.
o rekalmlar ilk bölüme özelmiş ama yinede güzeldi sevdim bu diziyi
ya ben angels in america da bile çok iğrenmiştim, kanal değiştirmemek için zor tutuyodum kendimi. homofobi falan değil bu, iğrenç geliyo sadece. güzel dizi ama izlemek pek kolay olmayacak anlaşılan.
su gay olayini dizilere yedirmeleri beni de rahatsiz ediyor. dunya tatlsi gay arkadaslarimiz var. bir sorunum yok onlarla temelde. biraz homofobi var tabi herkeste oldugu kadar. fakat bu isin bokunu cikarmasinlar allah askina. dunyayi gayler elegecirecek bu gidisle. gayegemen bir dunya da istemiyorum. ama gercek iste... var boyle bir sey ve birileri "sapina kadar" gay yasiyor... :-)
şimdi katalizör konusu direkman geçiyorum ama şu notu koymadan geçemeyeceğim. dönersem ilk hut'un kapısına gelecem veıslık çalacam haberi olmasını isterim. her zaman bir yakınlık duymuşumdur kendisine, geleceğim tarihi önceden bildiririm böylece evden kız arkadaşını göndermeyi başarabilir diye umuyorum. :)
neyse konumuza dönersek, six feet under basit amerikan dizilerin yapamadığını yaparak ölüm konusunun verdiği güçle beyaz ekran önünde tüm tabuları yıkmakta.. ister sıkı bir esrarkeş olun isterseniz homoseksüel ya da borulara ve akıllara durgunluk veren bir nemfoman olun farketmez.. bu dizi hepimize göre izleyelim izlettirelim mümkünse...
o reklamlar gayet güzel fikir olmasaına rağmen pilot bölüme özelmiş dikkat ettiysen zaten sadece ilk bölümde vardı ve oldukça hoştular
You need to log in to post a reply.