Skip to content

Karınızı seviştirir misiniz?

22 replies · 1,072 views

HA
harunozakinci
4 posts
Jan 13, 2003, 02:03 PM#1203

Karınızı seviştirir misiniz?

Donmak üzere olan kişiye yapılacak müdahale bellidir. Yanınızda gerekli tıbbi malzeme yoksa o kişiyi hayata döndürmek için sex yapmasını sağlamak kaçınılmazdır.Bu durumdaki kişi en yakın arkadaşınız ve yanınızdaki sadece karınız olsa,arkadaşınızın hayatını kurtarmak için, karınızla sevişmesine izin verir misiniz?

Yukarıdaki olay gerçektir ve Kartalkayada 6 sene önce yaşanmıştır. Artiz Mektebi olarak (www.artizmektebi.com) bu filmi çekiceğiz. Fikirleriniz senaryomuza yön verecek.

Harun ÖZAKINCI
MU
mustafa
2 posts
Jan 14, 2003, 03:21 AM#1207

godoşmuyuuuz laaan biz.!!!!!!

ben olsam seviştirmem. ben godoşmuyum?.. pistte godoş mu var?
bu filmi çekme amacı nedir?.. bu nasıl bir komplekstir..
ben estafurullah :))

DO
dopey
914 posts
Jan 15, 2003, 04:44 PM#1213

karımla sevişmek isteyen bir adam var ..adam donmak üzere. ve vucut sıcaklığına ihtiyacı var.. bu sebepten dolayı mala vurması lazım ..öyle mi??????? SAÇMALIK.. hypothermia şokuna girmiş bir insanın ereksiyon olabilmemesi pek mümkün bir durum değildir. şoktan dolayı istem dışı şiddetli titremeler oluşur. vucud ısısı 34 de düştüğünde ise hasta hakkı rahmetine kavuşmaya doğru emin adımalr atar. yapılması gereken hastanın vucut ısısını yükseltmektir.. civarda ısı verebilecek bir alet yoksa. vucut ısısı kullanımalıdır.. soyunup hastanın yanına gireresiniz vucut ısınızla onu kurtarmaya çalışırsınız.. sevişmek zorundalığı yoktur hatta hastanın yanına karınızla beraber soyunup girerseniz ayriyeten sevaba girmiş olursunuz.. fakat illa karınızı seviştirmek istiyorsanız o zaman mustafanın da şiddetle belirtiği gibi ortaya godoşluk problemi çıkar..

anladığım kadarıyla senaryonuzda biraz mantık hatası var düzeltirseniz sizin açınızdan yararlı olur.. çalışmalarınızda başarılar dilliyor ..kolay gelsin..

hypothermia : vucutta aşırı ısı kaybı sonucu meydana gelen travma.. müdahale edilmezse ölümle sonuçlanabilir.

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Jan 15, 2003, 04:51 PM#1214

hay agzina saglik dopey. ama bi de yazarken azicik daha dikkatli olsan, fazla yanlis yazmasan pek guzel olacak. "decode" edecez diye anamiz agliyo.

AN
Anonymous
743 posts
Jan 15, 2003, 04:54 PM#1215

ben çat diye çözdüm valla adamın atlama sıçramalarına gözüm alıştı zannımca. bu arada yanımızda karımız yoksa biz mi vericez adama diye de bir soru gelmedi değil aklıma bence bu daha iyi bir film olur :).
bence klasik bir "uçak kazasından kurtulanlar yaşamak için arkadaşlarını yediler" hikayesine benziyor. çok iyi bir senaryo çıkacağını zannetmiyorum.

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jan 16, 2003, 10:57 PM#1225

DalamarTheDark wrote:
bu arada yanımızda karımız yoksa biz mi vericez adama diye de bir soru gelmedi değil aklıma bence bu daha iyi bir film olur :).

:-)) buna cok guldum... emeklerinize saygisizlik etmek istemem ama biraz ucuz bir senaryo fikri.. yasanmis olmasi da onu degerli kilmiyor. hepimiz surekli mantikli veya dogru seyler yasamiyoruz ne de olsa... kolay gelsin. (dalamar'in fikrini degerlendirin derim ben)...

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Jan 17, 2003, 10:55 AM#1228

bu senaryoyu "VIVID INTERACTIVE"e sunarsaniz iyi bir film cikabilir sanirim. Biz de Eskisehir Asri Sinemasi'nda izleriz guzel guzel.

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Jan 17, 2003, 09:40 PM#1233

bi türk filmi olacagini düsünürsek yerdeki adam kalkinca diger adam "karimi becerdin!" diye vurur ya da isirarak öldürür o adami, sonra da karisiyla birlikte yerler. sonuçta kadin becerilmis, karinlar doyurulmus olur.

bilmiyorum, disardan bakinca çok anlamli gelmedi.
dopey de feci bilgi vermis, tebrik ediyorum kendisini burdan.

ZL
zlt
1 posts
Jan 18, 2003, 12:23 PM#1236

Bahsettigin konuda bir film uretmek istiyorsaniz emeginiz bosa gidecek. Konu ne ilginc ne de anlatmaya deger. Imkanlarinizi cok daha iyi ve cok daha farkli senaryolar icin kullanmanizi tavsiye ederim.

AN
Anonymous
743 posts
Jan 21, 2003, 04:22 PM#1255

yojimbo wrote:
bi türk filmi olacagini düsünürsek yerdeki adam kalkinca diger adam "karimi becerdin!" diye vurur ya da isirarak öldürür o adami, sonra da karisiyla birlikte yerler. sonuçta kadin becerilmis, karinlar doyurulmus olur..

bak işte bu komik bir kısa film olur.

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Apr 30, 2004, 02:34 PM#11208

şimdi ben yeni gelenlere çoğu konuda kızıyorum...
ama en sinirlendiğim şeylerden birisi forumu sadece bir sayfadan kabul görmeleri ve geçmişte acaba burada neler yazılmış diye araştırmamaları...

bekledim ki biri çıkıp "aha zamanında bunlar yazılmış ilgincime gitti" desin kendisi de iki kelime ekleyip ön sayfaya taşısın...

baktım yapan eden yok,forum tarihimizin en matrak konularından birini sunuyorum sizlere...okudum yine sırıttım,keyfim yerine geldi...

yeni gelenlere okunması şiddetle tavsiye edilir...

not:çalışmalar sürüyor...mazide kalmış hazineleri bugünlerde ön sayfaya taşımaya kararlıyım...

N@
N@N
135 posts
May 03, 2004, 10:31 AM#11292

sermest sanırım bunu buraya taşımakla bu tartışmayı da sürdürmeyi amaçlıyorsun. yanlışım varsa düzelt.
burada ki temel mantık çarpık. yani önce bir insanı mülk ediniliyor yani "karı" ilan ediliyor. sonrada kalkıp onu kiminle vuruşturabileceğine kendince karar veriliyor. şimdi şu şahsiyet şu soruları cevaplamalıdır: neden kendin yatmıyorsun da karını yatırıp yatırmama konusunda kararkara düşünüyorsun. ve madem bir insanın sana ait olduğuna karar verdin neden bir başkasının altına uzatıp uzatmama konusunda teredütler yaşıyorsun?...

CE
Cevat Kelle
174 posts
May 05, 2004, 11:19 AM#11385

Adam hazır ölüyor kafadan üç beş günlük yiyecek, ne diye uğraşayım ki?

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Sep 27, 2004, 06:12 AM#14996

bakin bu konuyla ilgili bir haber var:

http://www.sinefil.org/haberler/haber.php?id=791

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Sep 27, 2004, 06:25 AM#14997

tebrikler, bu ne azim.

You need to log in to post a reply.