geçmiş zaman olur ki
65 replies · 1,135 views
ben back to the future 2'yi izleyisimi hatirliorum. istanbul'da 15 günülk tatildi izlemistim. 5-6 dakika geç kalmistik. girdigimizde profesör çocuklari götürüodu. çok iyi bir ekip vardi içerde. marty'nin her süper hareketinden sonra alkis tufani kopuodu. vay beee, ving, gömdün beni anilara!
Benim aklıma Batman 2 ve Rambo3 geliyor.İkisini de Kılıçoğlunda izlemiştim."Batman 2" filmini izlerken filmin sonunda Kedikız'ın gözükmesiyle beraber bütün salon avuçları patlarcasına ayakta alkış tufanına katılmıştı.Halen hatırladıkça tüyler diken diken...
Rambo 3 de ise helikopteri okla vurduğu zamanı hatırlarım..salon yine kendini kaybetmişti..
yeri gelmişken sorayım..bu olaylara ben yeni nesilde rastlamıyorum.bizim zamanımızda normal şeylerdi bunlar..
sizce alkışlamak bir görgüsüzlük müdür?
bence değil...
yojimbo wrote:
bence de diildir. canavar gibi bir ekip, harika bir film ve feci gaz bir sahne varsa, alkislayip cosmamak için hiç bir sebep yoktur.
aynen katiliyorum..
geçenlerde yeni bir vcd aldım..
evde incelerken farkettim ki meğer oyunluymuş..
bir cd vermişler içinde oyunlar..
açtım merak ettim ne diye..
bir anda çocukluğuma gittim..
85 yazında rahmetli dedem bana bir 800 XL almıştı..
teypliydi..kasedi atar oyunları yüklerdin...
hey gidi hey..
o oyunları görünce vcd de pek bir tuhaf oldum..
river raid,pooyan,joust...
SERMEST ÇAPAN wrote:
Bonnie ve Clyde yazsan anlayacağım ama..
hem ne var?
800 XL sahibi olmak dinazor yapmaz ki adamı:)
hem ben onu on sene sonra müzayedede satıp villa alacağım kendime...
abi hic bir sey anlamadim dediklerinden, ne bonnie'si, ne clayd'i, ne 800xl'i...
dostum,şöyle açıklayayım...
fraiser bölümünde majere senin alfi yazmana karşılık "çok eskilere gittin" babında bir cevap vermiş...bu forum konusunda da 85 yazından bahsettiğimi gören majere ahh alf ahh şeklinde bir iğneleme yapmış.ben de bunun üzerine kendisine bu durumun yani yazdıklarımın çok eski bir durum olmadığını belirttim...höh höh..biri su getirsin...
SERMEST ÇAPAN wrote:
dostum,şöyle açıklayayım...fraiser bölümünde majere senin alfi yazmana karşılık "çok eskilere gittin" babında bir cevap vermiş...bu forum konusunda da 85 yazından bahsettiğimi gören majere ahh alf ahh şeklinde bir iğneleme yapmış.ben de bunun üzerine kendisine bu durumun yani yazdıklarımın çok eski bir durum olmadığını belirttim...höh höh..biri su getirsin...
Sermestcigim ben martine takılıyorum yaaa...
yoksa ben da hastasıydım alfın artı nostarjik tv hastası biriyim.
neyse afiyet olsun.
bu arada twilight zone'dan hatırladıkları bölüm olan varsa şuraya yazsın tam nostalji yapalım.
mesela dan ackroyd'un oynadığı zombili bölüm, kanepenin yanından paralel dünyaya kapı açılan bölüm, 2.dünya savaşında savaş uçağının altında mahsur kalıp karikatür çizerek açılmayan iniş takımlarını açan elemanı anlatan bölüm... falan filan. ne günlermiş...
benim aklıma kredi kartı manyaklığı,traş olurken aynanın arkasındaki kamerayı farkedince bir nevi o zamanın bbg yıldızı olduğunu farkeden adam geliyor...
twilight zone'un bizim jenerasyonda büyük izler bıraktığı kanısındayım...
herkesin geçmiş zaman olurkisi bitti galiba, oysa ne güzel topicimizdin sen
neyse quantum leap vardı adam zamanda zorunlu yolculuk yapıp her bölümde bi felaketi önlüyodu falan. bi bölümde bi çocuğa gördüğü rüyadan bahsediyodu, ruhu olan ve canileşen bi araba hakkında, çocuk meğerse stephen king'miş (ben bunu forumun bi yerinde yazdım galiba ama hatırlayamıyorum)
You need to log in to post a reply.