sevişgenler
34 replies · 672 views
bakış açısı
printerson wrote:
bakış açısı
bakış açısı mı? tecavüzün bakış açısına göre değiştiğini en son boyu devrilesice bush soyluyordu.
outsider wrote:
sinemaya bari savaş karıştırmayalım lütfen. burası sinema konuşulacak yer. yanlış anlaşılmasın.bence en iyi sevişkenler
bound ve showgirls filminden çıkar.
ikisinde de gina gershon'in oynuyor olusu tesaduf olamaz tabii ki :)
Pumpkin King wrote:
outsider wrote:
sinemaya bari savaş karıştırmayalım lütfen. burası sinema konuşulacak yer. yanlış anlaşılmasın.bence en iyi sevişkenler
bound ve showgirls filminden çıkar.
ikisinde de gina gershon'in oynuyor olusu tesaduf olamaz tabii ki :)
bide o bayanın chuky'nin gelininde bir performansı vardır. plastikken bile gayet başarılı. dolgun g.t, meme şehla şehla bakan gözlerle , azdırıcı bir ifade; gel de kolaysa ............
ne demek istediğim biliyorsunuz.
Çirkin kadın, zaman zaman seksi insan Ellen Barkin'le Al Pacino'nun SEA OF LOVE filminde vahşice sevişmeleri.
STRAW DOGS filminde Dustin Hoffman'ın karısının üzerinden kasanbanın yarısının geçtiği 5-6 dakikalık sahne. Tecavüz değil çünkü kadın izin veriyo ve zevk aldığı havası sahneye hakim.
Hiçbir zaman sevişme sayılamayacak olsa da TACİZ filminde Michael Douglas'ın üzerine o dönemde seksiliği son derece üst düzey olan Demi Moore'un atlaması. Ah nasıl dayandın Michael, film işte ne olsun.
Bu arada ASMALI KONAK dizisinde Türk televizyonculuk tarihinde çığır açabilecek ve benim prime-time bir Türk dizisinde ilk defa gördüğüm bir ön sevişme olayı yaşandı. Kazaklar çıkarılıp sütyenle kalmalar, yakın plan dudak çekimleri, arkadan sarılıp sırt öpmeler falan. Hepsi loş ışıktaydı ve 20 saniyede bitti ama böylesini daha önce hiç görmemiştim
neo ve trinity de oakenfold muzigi esligindeki performaslari sayesinde bu topige girmeye hak kazandi.
iyiydi kesinlikle müzik hipnotik bağlamda zion faunasına hakim olurken neo trinity nin uterus'unda yer edinme çabası ter, şehvetli öpüşmeler..
ama yine de neo monica bassaydı bi de uçarken bassaydı işte o zaman sevişgenlerin kral ve kraliçesi belirlenmiş olacaktı benim için sonsuza dek...
İlk aklıma gelenler Üç Renk:Beyaz ve Mulholland Drive,Monster's Ball'da fena sayılmazdı.
I want you'daki koltuk üstü sevişme sahnesi (Elvis Costello'nun I want you adlı parçası, fonda teypten çalmaktadır)
Clockwork Orange da super sevisgen alex'in vukuatlari vardir cogunlukla. Ama beni asil costuran billy boy ve 4 arkadasinin eski 1 kumarhanede young devotchka'yi goturme cabalarindaki siirselliktir. Alin size iste tecavuz ama bu kadar mi guzzzeell olur bi tecavuz :)
You need to log in to post a reply.