580 replies · 6,421 views
ip-göz-sefertasi
kolay gelsin...
Fasulye?
sevgili SERMEST ÇAPAN, kendini "fasulye" gibi nimetten sayma ve lütfen biraz daha düsün.
Gilda wrote: sevgili SERMEST ÇAPAN, kendini "fasulye" gibi nimetten sayma ve lütfen biraz daha düsün.
???
gilda latife yapmış sermest testus'a devam soru biraz zor olmuş, cevap otamatik portakal mı?
maalesef :( sorarken bu kadar zor oldugunu düsünmemistim. ipucu icin biraz erken diye düsünüyorum. ama istenirse "sıkı bir ipucu" ile sinefilcilere "tamam buldum" dedirtebilirim. yeter ki forum aksın, eğlence devam etsin :)
ipucunu verip vermemek senin insiyatifinde... bir de şu espri meselesine gelirsek,en azından bir smiley bıraksan iyi olurdu...
öbür testusa daldık orjinali ilk sayfadan düşücek gilda kimse bilemiyo galiba ya yeni ipucu ver ya da cevabı söyle... sana kalımış
asik, yakuza, sarkici, kumsal, iskambil kagidi, muhtesem manzara, silah, ihanet, kaza, gerceklesmeyen bir dugun....acilis ve final sahnelerindeki kuklalar.
herkese yeniden basarilar...
ya nasil daha önce bilemedigimi bilemiyorum. the dolls.
tebrikler sinemagus... :) soru hakki sizin!
çok tesekkür ediyorum. sorum söyle...
kumsal geceyarisi doktor
sadece yadıklarım acaba çıkıcak mı diye merak ettiğimden yazıyorum sinemagus'un sorusu şöyle:
dark city ????
dogrudur. buyrun, sorun...
This topic is locked, no new replies can be added.