Skip to content

eskişehirde özel gösterim

19 replies · 115 views

ZO
ZooooM
71 posts
Jun 03, 2003, 03:09 PM#3557

gerçi benimde aklıma geldi böyle bişey ama konu başlığı eskişehir olunca sormadım bile gerçi sinema aşkı adamı istanbulada götürür hakkariyede :))

RE
remzi
59 posts
Jun 03, 2003, 03:44 PM#3560

Gerçi biraz alakasız olacak konuyla ama artık haddini aşan bir şekilde aynı durumla karşılaştığım için söylüyorum. Nedir bu eskişehirdeki iibf öğrencilerinin sinema tutkusu? yediğimizden içtiğimizden mi, yoksa o katlanılmaz fakültede geçirdiğimiz sıkıcı saatler içimizdeki sinema aşkını dışarı mı çıkarıyor.. ben size (özellikle zoom'a) bu durumda olan tonla insan gösterebilirim.. neyse bu konu çok uzun aslında, daha da değineceğim çok nokta var, forumdaki ilk mesajımda bu kadar kasmıyim ortalığı..
kolay gelsin zoom..

ZO
ZooooM
71 posts
Jun 03, 2003, 04:01 PM#3561

Ben kendi adıma cevap vercem bu soruya açıkcası vaktimi o kantinde geçireceğime sinema salonlarında geçiririm (gerçi sinemayı çok daha fazla şeye tercih ederim) hemde kesişen insanlara engel olmam ortalıkta dolaşarak :) gerçi benim tanıdığım kişilerden okadar fazla meraklı olan yok sadece iki üç kişi biliyorum sinema delisi olan inan bana diğer arkadaşları zorla götürüyorum sinema anadoluya...

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jun 03, 2003, 09:39 PM#3581

cok ozledim eskisehiri yahu.. ne guzel bir yerdir orasi. film milm bir yana.. oradan ayrilinca bir sinemaci olamadim ama hayatim sanki bir film gibiydi.. iletisim kantinindeki muhabbetleri de ozledim.. kiymetini bilmek lazim..

RE
renée
29 posts
Jun 04, 2003, 04:22 PM#3601

iletişim kantini de Martin Mystere' yi özler...buyrun gelin, bi çayımızı için.
bu arada sinema kulübü festival zamanları dışında elinden geldiğince film gösterimi yapıyor. diğer fakültelere de afiş ulaştırıyoruz. gelecek sene dvd den düzenli film gösterimleri projesi var. arşiv de gayet doyurucu...film izlemek isteyenleri 7 haziran itibariyle sinema anadoluya bekleriz...

You need to log in to post a reply.