Babalar Evlatlar Kardeşler
20 replies · 190 views
Babalar Evlatlar Kardeşler
Sinemada iki hatta üç kuşak oyuncular yönetmenler var...
son dönem kardeş yönetmenler sayısı da fazlalaştı...
benim merak ettiğim yetenek veya yeteneksizlik meselelerinin aile bağlarıyla bir ilgisi var mı...
ben birkaç tane ekliyorum siz devamını getirirsiniz...
Martin Sheen-Charlie Sheen:yeteneksizler abidesi..halen bu sektörde yer almalarını neye borçlular acaba...
"vaşovzki" bıradırs:iyi..hoş..güzel...bazen mükemmel...birbirlerini ne ölçüde tamamlıyorlar acaba...
coen kardeşler:en iyi aile bağı bunlarda herhalde..her filmlerinde bambaşka bir alem yaratıyorlar...
bizim de taylan biradirslarimiz var cok sukur!
emilio estevez ile charlie sheen'in birbirlerine hiç benzememelerine rağmen ikisinin de martin sheen'e benzemeleri çok acaip gelmiştir hep bana. ayrıca jon voight -angelina jolie ikilisini ( ayrı ayrı sebeplerden) severim. coppola ailesinde yeteneğin sadece ff ile sınırlı kalması kıza ve yeğen nicholas'a geçmemesi şaşırtıcı gelmiştir.
scott kardeslerin ikisinin de kendine has tarzlari olmasi hostur. arquette kardeslerin disileri de guzellik ve oyunculuk konularinda takdiri hakederler.
Jon Irenicus wrote:
emilio estevez ile charlie sheen'in birbirlerine hiç benzememelerine rağmen ikisinin de martin sheen'e benzemeleri çok acaip gelmiştir hep bana. ayrıca jon voight -angelina jolie ikilisini ( ayrı ayrı sebeplerden) severim. coppola ailesinde yeteneğin sadece ff ile sınırlı kalması kıza ve yeğen nicholas'a geçmemesi şaşırtıcı gelmiştir.
martin sheen'in gerçek adı ramon estevez'dir...
sheen bence başka bir hatundan emilio'yu pörtletmiştir...
yeğen nicolas yeteneklidir!
(sevgili "menecerim" içeriğinde sinema mevcut olan herhangi bir konuda kesiştiğimiz takdirde gurban keseceğim...)
bende var istersen...
masumiyet? topicleri karistirmis olmayasiniz...
south park adlı yaran atan komedi cartoon un bigger longer uncut adlı film versiyonunda amerika ile kanada arasında savaş çıkar amaerikalılar ilk olarak arqutte lerin malikanesini bombolarlar kanada da misilleme babın da baldwinlere basar bombayı.. sahi baldwinler toplamda 4 kişi de arqutte ler kaç kişi??
You need to log in to post a reply.