sen ne güzel kanalimizsin cnbc-e!
16 replies · 319 views
başta daha iyi filmler veriyolardı, sonra diziye ağırlık verdiler, şimdi ikisini dengelemiş gibiler. televizyon zevki olan bi kuşağın baştacı edilesi kanalıdır, aynı zamanda bi televizyonculuk başarısıdır. rating'i ölçülmeyen, ulusal olmayan başka hangi kanal bu kadar reklam alabilir ki?
bu arada married with children'ı en başa koyarsak, ondan sonraki en iyi dizisi NED AND STACEY'di. tekrar yayınlasalar süper olurdu.
Eskiden toplu gösterimler olurdu onu biraz boşladılar ama olsun gözümüzdeki değeri tartışılmaz.SEINFELD'i de geri istiyorum.1000 kere seyretsem bıkmam.
geçen atilla dorsay da yazdı
son zamanlarda bu güzide kanalımızda izlediğim filmlerde dikkatimi bi şey çekti
filmler reklamların arasına serpiştirilmiş mini dizi gibi
tamam kanal dönsün reklam iyidir falan ama bu kadarı da yuh dedirtiyo
ben de diyorum:
YUH
5 dakka coupling 10 dakka reklam izlemekten imanim gevredi.
bildigim kadariyla rtuk hak ediyor.
son zamanlarda yeni dizi vermek gibi bir lüksünün olmadığını gösteriyor bize...örnek olarak 24 watching ellie
ne gerek var aslında bunları yeniden yyaınlamaya
Bence gelecek dönem yyaınlanması gereken dizi two guys and a girl dür...
inşallah gerçekleşir
bugünlerde sorumlu bir moderatör misali dünyadaki tv forumlarında ne konuşuyo millet diye bakınmaktayım. dikkatimi çeken şey dünyada hangi diziler gündemdeyse zart cnbc-e de yayınlanmaya başlıyo. bir dahaki dönemde nelerin yayınlanacağı konusunda tahmin yürütmek isteyenler için bu tip forumlara bakınmak bir ipucu sağlayabilir. benim anlamadığım diğer kanalların yöneticileri niye böyle bir iş yapmak yerine saçmasapan da olsa yerli dizi çekelim diye uğraşmakta. daha mı ucuza geliyo annamadım ki?
sanırım bunun sebebi türk halkının yerli dizilere daha fazla rağbet etmesinden. Kanal yöneticilerinin de işine gelirdi ama genel kitle Türk dizilerine hasta. Neyse ki bizler için can simidi CNBC-E var. Çok yaşasın kanalım. Haftalık tv izleme oranımın yüzde seksenini kapladığını düşününce yokluğunun benim için nasıl bir kayıp olabileceğini düşünüp değerini bir kez daha anlıyorum. Öyle seviyorum yani:P
aslinda onca yabanci sinemaya ragmen yesilcami ayakta tutan psikolojik etkenleri bir dusunursek onca yabanci diziye ragmen yerli dizi piyasasinin en cok izlenenler grubunu olusturmasini da dogal karsilayabiliriz. yesilcam olmedi dizimizde yasiyor.
You need to log in to post a reply.