24 reloaded
19 replies · 488 views
outsider wrote:
bu diziden ilelebet tiskineceğim. 24 gün 24 saat işkence! bana ne elin ajanından, 24 saatinden kardeşim.
Eh Chris Carter olunca bayıla bayıla izliyodun ya x files'i mulder'la scully ajan degilde ne?
AltNot: Bilmeyenler icin sinefil formunda eski yıllarda majere ve outsider x files ve buffy tartısmasında bulunmuslardı. iki user'ın o yıllardan beri yıldızları barısmamıstır.
wall izlediğim en iyi dizilerden biri. gerçek zamanlı dizi bi kere. yeni bi şey yani. cnbc-e'nin 4'er saat olarak yayınlamasının nedeni Eylül'de yeni sezonu yayınlayacak olması. benim fantazim ilk sezonun dvd'sini kiralıyıp bi haftasonu eve kapanmaktı ama olsun 6 haftasonu eve kapanırız, olur biter.
dün oturduk, ilk 4 bölümünü seyrettik. burdaki elestirileri de dikkate alarak sevmemeye çalistim... ama olmadi!! bomba gibiydi, tempo sürekli tavandaydi, anlatim sahaneydi. sayet diger bölümleri de bu kadar güzelse basyapit demekten baska çarem kalmayacak. önceden izleyememis olmamiz eksi puan tabii...
sevmemek için ben de gerekli tüm çabayı sarfettim hatta izlemeyip bilgisayar oynamaya devam etmek için de epey uğraştım. ama neticede hastası oldum. çok iyi diziymiş kendisi. yalnız 2.sezon fikri hoşuma gitmedi. tek sezon olsa daha makul gibiydi sanki.
aramizdan 24 davasina ihanet edenler oldu! ne yazik ki artik bayragi tek basima tasiyorum. 2 hafta önce ving'in satisiyla $ok olmustuk. ardindan geçtigimiz hafta jon irenicus düstü. bu hafta ise cloe'yi kaybettik. yalniz basima, dev bir irade örnegiyle raki masasindan gelen davetleri reddederek seyrettim diziyi. sunu da eklemek isterim ki, diziyi izlememem için girisimlerde bulunanlar bile oldu. majere kod adli bir dava düsmaninin beni kapida anahtarsiz birakmak suretiyle gerçeklestirdigi bu eylem dizinin ilk 20 dakikasini kaçirmama neden oldu ancak ben yilmadim... 24 bu hafta da süperdi tabii. tuvalete bile birakmayan temposuyla insani altina i$ettirirken eglendiren dizi 24 tüm hiziyla devam ediyoooor!
yojimbo wrote:
aramizdan 24 davasina ihanet edenler oldu! ne yazik ki artik bayragi tek basima tasiyorum. 2 hafta önce ving'in satisiyla $ok olmustuk. ardindan geçtigimiz hafta jon irenicus düstü. bu hafta ise cloe'yi kaybettik. yalniz basima, dev bir irade örnegiyle raki masasindan gelen davetleri reddederek seyrettim diziyi. sunu da eklemek isterim ki, diziyi izlememem için girisimlerde bulunanlar bile oldu. majere kod adli bir dava düsmaninin beni kapida anahtarsiz birakmak suretiyle gerçeklestirdigi bu eylem dizinin ilk 20 dakikasini kaçirmama neden oldu ancak ben yilmadim... 24 bu hafta da süperdi tabii. tuvalete bile birakmayan temposuyla insani altina i$ettirirken eglendiren dizi 24 tüm hiziyla devam ediyoooor!
afferim. bir ara gel de madalyani takayim...
valla açıkça söylüyorum aç ayı oynamaz, ayık sinefil hoplamaz. 24 güzel eyvallah ama hafız beşiktaş ta bir meyhane edinilmiş ki bırak jack bauer'ı baban televizyonda deseler kalkmazdım o masadan. ben ve ayarttığım insanlar tercihimizden memnun kaldık.
You need to log in to post a reply.