testus: special edition for 1st aniversary
27 replies · 470 views
testus: special edition for 1st aniversary
testus'un temmuzda bir yılını doldurmasından sonra ödüllerinizi dağıttım buyrun:
testus arşivmet tarafından soru cevap sistemiyle ilerleyen bir bilgi deneme topici olarak hayatına başladı. Bu aktivite dönemin moderator'ü DalamarTheDark tarafından "6 adımda kevin bacon" isimli oyunun deforme haline çevirilince forum tarihinin en popüler topic serisi doğdu. Oyun, sinefil ahalisinin sürekli "yükselen" değeri dopey'in imdb aşkı yüzünden mundar olduysa da sürdüğü bir yaz boyunca sıkılmış sinefilleri eğlendirdi. İlkinin ardından gelen devam topici testus 2 yeni bir oyunun popülerleşmesinin habercisiydi. 3 ipucu kelime o kadar tutuldu ki diğer forumlara sıçradığı gibi net dışında bile oynayanların görüldüğüne dair sağlam duyumlar alındı. Bu başlık aynı zamanda genç bir yıldızın parlamaya başlamasını sağladı. Daha sonra bir efsaneye dönüşecek olan Ving (hayranlarının deyimiyle vingu) yanına kattığı dopey ile "best screen couple" ödülünü havada kaptı. İkinci başlığın izinden giden testus:reloaded oyunbazlık açısından yenilikler getirmese de yeni yıldızların doğuşunu müjdeliyordu. Bu kez "best screen couple" majere ile yojimbo'ya gidiyordu. Son topic olan testus: revolution 'ın foruma girişi sancılı oldu. Şüpheyle karşılandı ancak ayakta kaldı ve yeni oyunların önünğ açmak açısından başarılı bir girişim olarak değerlendirildi. Çeşitli kaynaklar pek çok forum starının henüz proje aşamasında olan testus 5: resurection için yapımcılarla anlaşmaya vardığını duyurdu. Anlaşılan bu popüler seriyi izlemeye devam edeceğiz. işte testus serisinin en başarılıları(cevap sayılarına binayen):
1=ving: 13
2=pumpkin king: 11
3=majere: 8
4-5=yojimbo&solas: 7
6=dopey:6
7-8-9=outsider&jon irenicus&hakan: 5
10=martyn mystere:3
11=sermest:2
*rocco,volki,faust,cahit binici,sinemagus,gilda:1
film karakteri olsalardı ne olurlardı?
Jonaleth:Italian Don Vito Jar Jar Binks
dopey:Deconstructing Harry
vingu:Ak Gandalf
martin mystere:TENTEN
printerson:HP Laserjet 6L
majere:Stainboy
yojimbo:Donatello
pumpkin king:Jack Skellington
Last edited: Sep 26, 2003, 11:12 AM (2)
sermest wrote:
film karakteri olsalardı ne olurlardı?Jonaleth:Jar Jar Binks!!
dopey:Deconstructing Harry
vingu:Ak Gandalf
martin mystere:TENTEN
printerson:HP Laserjet 6L
majere:Stainboy
yojimbo:Donatello
pumpkin king:Jack Skellington
Stainboy super lan. begendim ben geri dondum.
You need to log in to post a reply.