Testus: Resurrection (Zincir)
238 replies · 3,177 views
Testus: Resurrection (Zincir)
Testus Revolutions ile ilgili tartismada herkes imdb'ye bakmayacagini iddia etmisti. Ben de bu iddiaya guvenerekten, ilk goz agrimiz, foruma testus adiyla giren "Alti Adimda Kevin Bacon"'i yeniden hayata dondureyim dedim. Ilk soru geliyor, imdb'ye bakan top olsun.
Catherine Cartlidge - Michelle Yeoh
(Isimlerin yazilisi yanlis olabilir ama siz sinefilfiller anlarsiniz)
Last edited: Mar 10, 2004, 02:57 PM (1)
ha simdi aklima geldi. ekstra bir ozellik kazanmis olsun oyun (Ripley'in de genlerinin etkisi sonucta). Bir filmi cozum sureci disinda tutabilelim. Bu film uzerinden gidilemesin.
"Tomorrow Never Dies" cezali diyorum ben. (yoksa cok kolay olackti zaten)
şu şekilde örnek vererek daha rahat açıklayabilirim:
mesela sorumuz şu olsun:ralph fiennes-claire forlani olsun...
ralph fiennes,edward norton ile red dragon filminde oynadı.edward norton brad pitt ile dövüş klübünde oynadı.brad pitt meet joe black'te **claire forlani **ile oynadı.bu şekilde zincirimiz kurulmuş oldu.yani filmden filme geçerek iki oyuncuyu birleştirmeye çalışacağız...
bu arada bütün testuslar birbirine girmek üzere
bunlara ayrı birer isim verelim
bu testus Alti Adimda Kevin Bacon olarak kalısın mesela gayet orjinal
üç ipuçlu olan testus olsun
alıntılı olan için bi isim düşünelim
ne dersiniz...
soruya cevap yok, zor mu geldi yoksa ilgi mi cekmedi. ben 5 adimda ulasabildim. indiren yok mu?
ving wrote:
Catherine Cartlidge'i bi tek before the rain'den hatırlıyorum ordan da bi yere gidilmiyo be kardeşim.
ben from hell uzerinden gittim. fahiselerden birini oynuyodu rahmetli. bu arada before the rain'den gidince de rade serbedja uzerinden direk hollywood'a sicrayabiliyosun.
vay be, bu benimkinden de kisa oldu. sor ving(u).
You need to log in to post a reply.