Testus Soru-Cevap
42 replies · 600 views
Testus Soru-Cevap
Valla açıklamaya fazla gerek var mı bilmiyorum...
Ben pilot soruyu soruyorum.Cevap veren arkadaş onay beklesin ve onay alınca kendi sorusunu sorsun...
hatta diyorum ki puanlama olsun..her doğru cevap 1 puan...
50 puanı tutturana ortaklaşa bir film alırız...
Bir soruya üç yanlış cevap gelirse soru iptal olsun yenisi sorulsun...
Yok,boşver yapmayalım derseniz amenna...
Ben soruyu soruyorum:(Bu soruya puan yok,maksat hadiseyi başlatmak...)
"Hababam sınıfı filminde Damat Ferit karakterini kim yaratmıştır?"
yojimbo wrote:
kim oynuyor mu diyorsun yani? öyleyse tarik akan olmali.
peki her sey sorulabiliyor mu?
yani daha genel bi yarisma mi olcak bu?
yojiciğim içinde sinema olsun da herşey olsun taraftarıyım...
sorunun cevabına gelince oynayan oyuncuyu değil karakteri yaratan şahsı soruyorum...
şimdi olay şöyle...
hababam sınıfını sinemaya uyarlayan ertem eğilmez tarık akana bir rol bulmaya çalışır.fakat romanda geçen hiçbir karakter tarık beyin cüssesine ve oyunculuk yeteneğine uymamaktadır.bunun sonucunda ertem usta kendi kafasından damat ferit diye bir karakter yaratır...
hatta bu olay sonucunda rıfat ile ertemin arası açılır...
doğru cevapa ertem eğilmez olacaktı...
yoji bey buyrun sorun yarışma başlasın...
bu sartlar altinda benim sormam çok yanlis olur, böyle bir seyi kabul edemem. bakin, basit bir soruya bile dogru düzgün cevap veremiyorum. "bay yanlis'la dogru ahmet" gibi topic oldu zaten.
lütfen baska biri sorsun.
ben su anda utanç içindeyim.
yojimbo wrote:
bu sartlar altinda benim sormam çok yanlis olur, böyle bir seyi kabul edemem. bakin, basit bir soruya bile dogru düzgün cevap veremiyorum. "bay yanlis'la dogru ahmet" gibi topic oldu zaten.
lütfen baska biri sorsun.
ben su anda utanç içindeyim.
yav yoji bey durduk yere güldürdünüz ya beni Allah da sizi güldürsün...
Lütfen rica ediyorum siz sorun...
Bay yanlış ve Doğru Ahmet ha?:))))
Valla ben o salak çocuk olacağıma Bay yanlış olayım daha iyi:)
tamam o halde, iste "bay yanlis ve dogru ahmet" çagrisimli nostaljik sorum:
Türkiye'nin en debil ve sevilen nostaljik çocuk yildizi Erol, o gün annesi çagirdigi için bakkaldan çikmadan önce, bakkal amca'dan ne istemistir?
(sinemayla ilgili bu soru. bosa tartismayalim.)
sorun falan yok, çocuk fis falan istememistir ki, kalem, pergel ve çikolata istemistir. soruda sorun yok. fisi sormadim ben.
ama bu baslikta çok baski altinda kaliyorum. bana haksiz yere saldiriliyor. savas ay bana yardim etsin!
5 diyorum.
biri kostumun icindeki, biri son filmde (episode 6) kask ciktiginda gordugumuz, biri muhtesem sesli james earl jones, biri episode 1'deki velet, biri de heyden kristiensen midir nedir o iste.
You need to log in to post a reply.