eski acik sari desene
15 replies · 389 views
eski acik sari desene
bu filmi cok merak ediyorum. her ne kadar 6assarayliliktan nefret etsem de futbolsever bir sinefil olarak merak ediyorum.. izleyenler atlatsin..
Eski acik sari desene, burada sirf lacivert duyuluyor da...
şimdi işin aslı fanatik bir Beşiktaş'lı olarak bu forum konusunu sündürebilirim...
ama sadece posta gazetesinin Sociedad maçından sonra attığı başlığı yazmakla yetineceğim:
"ESKİ AÇIK SARI DEMİYOR!"
Film hakkında bir ömür boyu da fikir yürütemem çünkü alerji yapar o film bende...Gidip izlemeye kalksam salonda ölürüm falan kötü olur...
Last edited: Oct 14, 2003, 11:17 AM (1)
ne bu, bi yolsuzluk filmi falan mi?
Pumpkin King wrote:
ne bu, bi yolsuzluk filmi falan mi?
:-))
filmin adi soyle de olabilir di:
ŞAİBE HANIMIN GÜNDÜZ DÜŞLERİ
Simdi ben de Fenerbahçeli bir sahsiyet olarak bu filmi merak ediyorum ve izlicem. Ama ne yapicam tabii ki korsanini alicam. Neden? cincona para kazandirmamak için... Neymis? telif ödersem kötüler kazanirmis. Gayet acik mi? Gayet acik...
Bu,bir fenerlinin içindeki ezikliğin tümüyle dışa yansımasıdır.Şaibe dolu geçmişle dolu bir takımın her türlü materyaline nefretle ve sövgüyle yaklaşan bir taraftarın ulan ne olursa olsun bu adamların filmini izlemeliyim demesi hatta korsanının bile peşine düşerim demesi neden Beşiktaş taraftarının fenerbahçe taraftarına yıllarca "ezik" dediğine en güzel ispattır...
madem tribün kültürü hafifçe girmeye başladı bu ortama...
bu linki vermezsem rahat edemem...
sevgili fenerli ve cimbomlu arkadaşlar...
kreatif bir çalışma nasıl olur anlamak için lütfen vereceğim linkten 4 no'lu mp3'ü indiriniz....
sermest wrote:
Bu,bir fenerlinin içindeki ezikliğin tümüyle dışa yansımasıdır.Şaibe dolu geçmişle dolu bir takımın her türlü materyaline nefretle ve sövgüyle yaklaşan bir taraftarın ulan ne olursa olsun bu adamların filmini izlemeliyim demesi hatta korsanının bile peşine düşerim demesi neden Beşiktaş taraftarının fenerbahçe taraftarına yıllarca "ezik" dediğine en güzel ispattır...
Simdi yillarin eziktasli kalkmis bi de ezik edebiyati mi yapiyor... yani buna cevap verirdim ama olay kave muhabbetine donecek, adminin tepesi atacak. neyse.
sermestim fener - 6s iliskisi tez-anti tez iliskisi gibi bir seydir. sentez cikmayacak! ugrasma...
You need to log in to post a reply.