Skip to content

erkeklerin ve kadınların büyük gögüs takıntısı

21 replies · 686 views

DO
dopey
914 posts
Feb 14, 2004, 10:34 PM#8472

erkeklerin ve kadınların büyük gögüs takıntısı

freudyen bir yaklaşımla olaya yaklaşmak istiyorum.ve en başından giriyorum mevzuya.

şimdi hepimiz memeli varlıklarız(değil mi?). bir takım biyolojik süreçlerden geçip annemiz rahminden ya doktor zoruyla ( sezeryan ) ya da kas gücüyle (ıkınsana yavrucum hadi ama) çıkıveriyoruz. ve karşılama ekibinin muamelelerinden sonra (yıkama kurutma sarıp sarmala pudralama vs.)hissetiğimiz ilk organ memedir. ve bilinir ki gebelik sırasında - doğumdan sonra bir müddet- kadınların gögsü süt bezleri yüzünden normalden daha büyüktür. biz ise bu kutsal organı bağlantımız olduğu müddetçe pek bi yakından görürüz. (yaklaşık 2 3 santim) aylar boyunca biraz flu görünen o dev(ufak olsada sürekli yakından baktığımızdan hep büyük gözükür gözümüzde büyür) uzuv biz farketmesekte bilinç altımızda yer eder erkeklerin büyük göğüslü kadınlara olan sevgileri ve kadınların ise büyük göğüslere sahip olma istekleri kanaatimce buradan gelmektedir.

son olarak ulan bunun sanatla alakası ne derseniz kadın gögsü sanat eseridir abilerim ablalarım demek isterim size. ve değeri volümü ile doğru orantılıdır.

fikirlerinizi beklemekteyim.
saygılarımla

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Feb 15, 2004, 01:33 PM#8478

kadin gogsunun sanat eseri oldugu konsunda hak veriyorum, ama sadece gogsu demek biraz eksik kalir. ideal olculerdeki kadin vucudu bir butun olarak sanat eseridir zaten. yaratan once erkegi modellemis polygon modelleme teknigini kullanarak, sonra nurbs modellemeyi kesfetmis kadini yaratmis sanki.

JO
john doe
35 posts
Feb 15, 2004, 04:20 PM#8482

simdi erkegin kaburga kemiginden bu kadar harikulade bir sey ortaya cikabiliyorsa baska yerlerinden kimbilir neler cikattirdi ortaya yaratan bir de oyle bakmak lazim..

buyuk gogus takintisinin kokenlerine iliskin bilimsel ve hatta froydiyen yaklasiminiz beni cok etkiledi sevgili dopey. lakin olgunun bu boyuta indirgenmesi bizi tehlikeli yerlere de goturebilir. o kadar yakindan bakilmasina ragmen mesela essek kadar buyuk bir buruna sahip olma (o yasta meme emerken alttan bakildiginda karain magarasi girisi kadar bile gorunuyor olabilir deligi) ya da ne bileyim agzi tamamen doldurmasi gerekmeyecek yine "makul" bir gogus ucuna sahip olma istegini nerelere baglayacagiz? bu is biraz zor gibi...

CA
caggins
472 posts
Feb 16, 2004, 05:02 PM#8496

geçen haftalarda ntv de 4 bölüm halinde yayınlanan içgüdü belgeseli ilginç, eğlenceli ve son derece doyurucuydu denk gelirseniz şiddetle tavsiye ederim...

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Feb 17, 2004, 11:04 AM#8523

caggins wrote:
geçen haftalarda ntv de 4 bölüm halinde yayınlanan içgüdü belgeseli ilginç, eğlenceli ve son derece doyurucuydu denk gelirseniz şiddetle tavsiye ederim...

ben de izledim...
son zamanlarda karşıma çıkan en keyifli belgeseldi...
fakat tombul tombul memelerle ilgili bir bölüme rastlamadım...
ya da ben o bölümü izlemedim...

CA
caggins
472 posts
Feb 17, 2004, 03:40 PM#8549

ya tabii memelerle ilgili bi bölüm değildi ancak kalçalar ve göğüslerin neden çekici olduğuyla ilgili bilgi de veriyordu...

printerson
printerson
1,034 posts
Feb 17, 2004, 06:04 PM#8558

püüüühh rezil adamlar... ne konuşuyorlar yine... siz çocukken ebeynleriniz gözünüzü hiç kapatmadı galiba... pühhh... yazıklar olsun...

CA
caggins
472 posts
Feb 18, 2004, 04:15 PM#8573

dopey'in tarzına uygun buluyorum ben...

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Nov 26, 2004, 12:41 PM#15990

kıyak kafayla fashion tv izlemek nelere vesile oluyor. daha dün gibi hatırlıyorum bu topiğin açıldığı geceyi. hey gidi eskişehir günleri.

nipple
nipple
526 posts
Nov 26, 2004, 04:44 PM#15997

memeye göğüs denmesinden hiç hazzetmem. ayrıca memeyi güzel yapan büyüklüğü değil meme ucudur.

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Nov 27, 2004, 09:18 AM#16010

nipple wrote:
memeye göğüs denmesinden hiç hazzetmem. ayrıca memeyi güzel yapan büyüklüğü değil meme ucudur.

altına imzamı atıyorum...

KA
kafakoparan
119 posts
Dec 02, 2004, 11:39 AM#16102

bence ortada olan bir varlığa meme mi,göğüs mü dendiği hiç önemli değil.hatta hazzetme meselesi de zaten ne dendiğinin arka anlamlandırmasının bir getirisi.mesela paraya mangır denmesinden hazzetmem gibi bi şey bu:P
ve meme,kalça ve vajinanın bu kadar arzulanmasının en temel sebebi bu bahsettiğim varlıkların gizlenmesidir.ki kışın dekolteli bir kadına bakan aç erkek,yazın plajda lan bu güneşten nasıl kurtulacam deye kuma yani yere bakar:) yazında dekolta göğüs ve kalçaya da bakılır tabe ama her yerde olunca zewki kaçar ve bu seferde kıstas ve karşılaştırma için bakmaya baslarsın.mesela aa bak demin ki kadının kalçası daha iyiyidi gibi:)yani artık o açlık hissi bayaği azalır.hatta teorim şu ki herkes çıplak olsa belli bir süreden sonra tacizsel bakışlarını iyice azalacağidir.ama o belli bür süre boyunca olacak ya da meydana gelebilecek atlatım evresi konusunda sorumluluk kabul etmiorum:)
vajina,göğüs ve kalça 3000 yıl boyunca acıkta olsaydı ve 3000 yıl boyunca kadınlar kollarını saklasaydı bu seferde kolllara bakmak ya da az biraz görünen bir bilek için arzu duymaya baslayacaktık.ki bu söylediklerim erkek ve penis için de gecerlidir.ki teorinin 2 . kısmı da estetik ile ilgili.estettik nedir,hiç bir işe yaramayandan haz almaktır ve cinsellik üreme faaliyeti dışında tarihsel ve hormonal insanın haz kaynağidir.hele günümüzde üremeden bağımsız tamamen haz ve arzu üzerinedir.ve iş yapan kol,mimik yapan surat,yürüyen bacak(ki bacakda estetikleştirilir bu da kıl alma ile ilgili baska bir teori:P),düşünen kafa genelde haz kaynaği değildir.tamamlayıcıdırlar ama oda ayrı bir konu. mesela bazen bir sırt ya da bir omuz da çok estetiktir.ki aslında sırt ve omuz da pek işe yaramazlar:))ki konu bir yerde karışıyor mesela cinsellik ile güzel olan arasında fark da var.mesela çok güzel bir göz,cinsellik için haz yaratabilir yaratmayadabilir ama güzeldir gibi.
konuyu mahvettim bu arada,büyük göğüs olayına dönersek,buda büyük olan alışılmadık oldugu için ilgi çeker gibisinden bir hadisedir.ineğin de memesi büyüktür ama bakmayız konusu ise cok farklı bir konu.ama şöyle baglarsak aslında bir çok erkek inek memeli kocaman yastık gibi kadın göğsünden ziyade diri,sağlıklı orta boy göğüsü tercih eder.ama bu genelleme değişir tabi.tercih etmek derken genelde bakma kıstası budur gibisinden dedim.ama bütün bunlardan ayrı olarak aşk diye bi şey vardır ki ne göğüse ne kalçaya bakılır.konu dağılıor habire.susuorum ben:)
finito.

CO
costanza
314 posts
Dec 02, 2004, 12:40 PM#16106

aşk diye bi şey vardır ki ne göğüse ne kalçaya bakılır.

nedir allaşkına bu aşk dediğiniz kuzum, yenir mi? ah hahhah..

--
corci boy (kovboylardaki at aşkı)

DA
darkside
83 posts
Dec 10, 2004, 12:28 PM#16193

buyuk gogus iyidir.... pamela mesela

printerson
printerson
1,034 posts
Dec 10, 2004, 04:06 PM#16196

ya kafakoparan ben seni anlamıyorum cidden ya... şu yazdıkların hakkında yazasım geldi ama hemen de kaçtı arkasından... ancak şu kadarını söyleyeyim; senin yorumun bağlamını aşalı çok olmuş...

You need to log in to post a reply.