genç rozi hep yanında!!
42 replies · 638 views
genç rozi hep yanında!!
daha fazla kadın bağı eklamı görürsem regl olucam. birde bu reklam kadınları daha çok regl olmaya özendirilmiyor mu.. yeter gari kan istemiyorum artık. olay benim için aylık bir periyod gibi değilde haftalık bişey gibi anlamlanmaya başladı. . beynimi sulandırdılar. kadınların hepsi bizi kandırıyormu yoksa............
reklamcı dostların ve diğer arkadaşların analizini bekliyorum.
hayatımın vazgecilmeleri ve onların aksesuarları
dopeye tamamen katılıyorum. medya planlamacı olarak bana da gına geldi. fakat adamlara da hak vermek gerek.... kadınların cogu erkeklerden daha fazla tv seyrediyor. bu yuzden kadınla ilgili olan ürünler daha fazla tvde... bir de bu ürünü yapan firmalar tv bagımlısı.
birde iyi yonden dusunmek gerek, ya rozi orkid falan daha fazla acıkhava, radyo, gazete ve dergi kullansaydı halimiz ne olurdu.... sayfayı çevir ped, kafanı kaldır ped, radyoyu aç ped....
aman allahım hayat bizim için daha kanlı olmaz mıydı delikanlılar :)) buna da sukur ne diyeyim
yaa bide bu reklamları yemek vakti koymazlarmı insanın midesi bulanıyo walla zaten regl denen o berbat periyodu her ay yaşadığımız depresyonu ayrı tatlı krizi ayrı bütün bunlar yetmezmiş gibi bide reklamları çıkıyor her dakika :x
cnbc-e, muzik ve belgesel kanallari disinda fazla yerli kanal izlemiyorum ama mtv'deki ibranice ped reklamlari zaten iyice midemi bulandirmaya baslamisken bi de bunlarin turkcesini gormek deli etmeye basladi.
zaten cnbce nin dışında doğru düzgün bişey koyan kanal yok ki tv izleyelim ama aile ile yemek yendiğinde mecburen izlemek zorunda kalıyoruz :x
mtv' deki ped reklamları yüzünden yahudilerin sürekli regl olan farklı bir ırk olduğumu düşünmeye başlamıştım. meğer türkler de öyleymiş. hayır yarın öbür gün ben de regl olup genç rozi kullanmak istiyorum diyen oğlanlar basacak savaş ay' la a takımını. ondandır korkum.
aslında bu ped reklamlarında daha ne kadar ileri gidebilirler cok merak ediyorum.
ped reklamlarında kullanılan demolar cok yaratıcı değil mi ? takılmıs durumdayım. birde Ebru Sallının oynadıgı bir ped reklamı vardı ? uzun zamandır gostermiyorar... hangisi oldugunu cıkaramadım...
dark side sanırım reklam sektörümüzün sorunu cevaplaması 3 ayı bulmadı. cem özer abimiz yıllardır arayıp da bulamadığı regl kanı rolü kapmış, akabinde gündemimize bomba gibi düşmüştür. bundan gayrı kimse tutamaz cem abimizi.
gelecek ay görüşürüz ceeem!
ya ben cem özer'e atık yumurta muamelesi yapıldığını görünce yıkıldım gülmekten .....
normalde bu mevsimde dondurma, klima, terlik reklamı falan yapılmaya başlanır, araya bir iki boya reklamı girer vs. Anlamadım gitti.
Bu regl olayını da mı mevsime bağladılar acep? herkes sökün etti. ya da mahalle geyiğinde olduğu gibi, ahmet bey karısına kürk almış, e biz de almasak olmaz ruhiyetiyle reklam mı veriliyor?
garip, çok garip...
bay medeni cesareti kutluyorum. rolunun tum igrencliklerini basariyla tasimis uzerinde.
outsider wrote:
kendisi annesi ile birlikte yasıyomus. varın daha ötesini siz düsünün!
o yaşta bi de üstelik ana kuzusumu lan bu :o
bi de sibel can'ın oynadığı var, kadın o kadar kötü kim tüm dikkatim, sinirim ona yoğunlaşıyo ,bak adını bile hatırlamıyorum markanın da tek hatırladığım sibel can iiiiirenç....
ya rol yapamayan bi kadın neden bu kadar çok reklamda oynuyo yaaa.
You need to log in to post a reply.