Bergman filmi arayanlara duyrulur
15 replies · 873 views
Bergman filmi arayanlara duyrulur
korsana devam :)
elimde Ingmar Bergman'nın altı filmi bulunmakta VCD olarak..
hepsi Dvd den çekilmiş gömülü türkçe altyaziyla geliyor. görüntüler tek kelimeyle mükemmel... bunları buluncaya kadar neler çektim bilemezsiniz. eğer arayan arkadaşlar varsa bildirsinler çekip göndereyim :)
sevgiler....
bergman
selam ben malatyadan daha yeni üye oldum siteye.resim bölümünde okuyorum.ayrıca sinemayla da ilgileniyorum.malatyada olagan koşullardan dolyı pek film bulamıyoruz piyasa filmleri dışına çıkmıyor.
arşiv yapmak için ugraşıyoruz.ama kısıtlı imkanlardan pek bir şey yapmak olagan degil.bergmanın filmlerinden kopyalayıp yollaybilirmisin.masraf neyse karşılarız.mailimi altta yazıyorum eger yollamöak istersen bana bir mail atrsan adre bildirim size.kendinize iyi bakın .yanıtınızı bekliyorum.
ersan
mAİL:arode@mynet.com
eger vcd'den divxe donusturuluyorsa hic gerek yok derim. ben de almak isterim o guzel filmlerden...
yok ben yurt disindayim. lakin eskisehirdeki adresime gonderilmesini istiycektim zaten...
en kısa zamanda
yaw bu aralar sinema topluluğumuz yönetimden nihayet izin çıkardığından gösterimlere başladı ve başımı kaşıyacak vaktim yok. ama dediğim gibi hepinize yetiştirmeye çalışacağım.
özel mailden ulaşır da adres brakırsanız daha iii olur diye düşünüyorum :)
Ayrıca Eskişehirde ki arkadaşlardan bir kişiye göndereyim siz kendi aranızda çoğaltırsınız. Malumunuz bende öğrenciyim bütçem bu kadarına ancak yeter :)...
Ben de isterem:)
mrb n@n.bugun aldığım en iyi haber buydu işte.Ingmar Bergman filmleri var başlıklı yazıya girip bir de senin izmirden olduğunu öğrenince tavana vurdu:).Yoksa DESEM'in Bergman haftasında oynatılan filmler senin filmler miydi?Benimle iletişime geçersen çok sevinirim.Bornovadayım.mailim dandikemail@yahoo.com
izmir
Arkadaşlar izmir den isteyen arkadaşlar olursa direkt benimle temasa geçsinler çünkü şu an divx olmadığından yollayamıyorum. ancak kendiniz alıp kopyalıyabilirsiniz. yani şu anda altı cd toplamda 11 cd ediyor ki bunların hepsini ben karşılayamam. o nedenle benimle bağlantıya geçin size elden takas falan yapabiliriz. yada direkt alıp kopyalar verirsiniz :)
her sehre bir bergman temsilcisi lazim anlasilan...
kadıköy ortadünya'da bulabilirsiniz. bergman klasiklerinin dvd'den vcd'ye kayıtları satılmaktadır. isteyenler orijinal dvd temin edebilir.
You need to log in to post a reply.