gegen die wand-duvara karşı-head on
18 replies · 566 views
Martin Mystere wrote:
bu arada film hakkinda okudugum en guzel yazilardan biri -dopey beyin ki haric- sinefildeki onur yazicioglu'nun yazisi olmustur. okumayanlar bir girip okumalarini tavsiye ederim.
bu konuda size katılmıyorum ne yazık ki. kendisinin yorumlarını nedense hep abartılı buluyorum! yani, öyle hayranlık duyoyor ki adama, taşı kayaya dönüştüren cinsten. şüpheyle yaklaştım itiraf edeyim...
evet biraz abartmis gercekten ama cok guzel seyler yakalamis kendileri...
tarantino benzetmesi ilk uzun metrajı Kısa ve Acısız'dan sonra alman medyasında çıkmış sanırım oysaki çoğu insan Mean Streets etkisi gözlemiş bu filmde.zaten sonraki filmlerinde kanıtladı farklı kulvarlarda olduğunu
çok başarılı
fatih akın ın seyrettiğim ilk filmi temmuz da filmini bi türlü seyredemedim ama şimdi her yerde arıyorum. filmdeki türk ailesi tasvirine bayıldım. baba abi anne karakterlerini seyredince evet dedim orada yaşayan aileler hakikaten böyle olmalı bir de düğün sahnesi vardı ki çok başarılı. birol ünel e dikkat. memlekette oyuncuyum diye gezenler bu adamı bi defa daha izlesinler çok ama çok başarılı film bu sene izlediim en iyi türk!? filmi
You need to log in to post a reply.