Sponsor Arıyorum !!!
32 replies · 1,112 views
Sponsor Arıyorum !!!
Daha önce Türkiye'deki birçok festival ve yarışmalarda ödül alan filmlerimi ("Mutlak Doğru", "ÇARK" ve "KARA KUTU") yurtdışındaki festivallere gönderebilmek için maddi desteğe ihtiyacım var. Mayıs ayında *Çek Cumhuriyetinde *düzenlenecek olan ANİFEST 2004'te de yer alacak olan "ÇARK" ve "MUTLAK DOĞRU" yu yurtdışındaki festivallere göndermemde yardımcı olacak bir sponsor arıyorum.
**İhtiyacım olan destek **
BetaCam ve Kargo parasından ibarettir.
Denizcan Yüzgül
05358110205 - dyuzgul@hotmail.com
Animatolye Çizgifilm Topluluğu
Eskişehir
Nedir bunun yaklaşık bedeli, kaç beta kopya hazırlaman gerekiyor?
Beta kopyalar dışında kargo bedeli nedir?
Şu anda elimde bir BETACAM var. Bunun Çek Cumhuriyetine gönderilmesi gerekiyor. En kısa zamanda. Bunun için sadece kargo masrafı gerekiyor . Buda 40 $ civarı birşey sanırım.
Ancak Rusyada (KROK) ve Japonya da (1 Minute Film Fest) yapılacak olan en yakın tarihli iki film festivali var. Bu festivallere gönderebilmem için 2 BETACAM ve Kargo Masraflarını karşılayabilmem gerekli.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
bu yazıma bizim tayfa tümden destek verir kanaatindeyim...
ivedilikle bir hesap numarası belirlensin...
herkes elinden geldiğince yardımda bulunsun...
sinefil denizcan kardeşimizin sponsoru olsun...
haydi pamuk eller cebe...
denizcanın çek cumhuriyetinde yapılan dünyanın en büyük uluslararası animasyon festivalinin (anifest) bildiğim kadarıyla ilk Türk misafiri olma şansını yakalamışken maddi yetersizlikler yüzünden evde oturmasına kimsenin gönlü razı olmaz. ama bu tek festival değil dünyada tanına bileceğimiz bir sürü festivaller var bunlar için de ya bir fon ya da bir sponsor gerekiyor diye düşünüyorum. elemizden geleni ardımıza komayız yine.
ANİMATOLYE ÇİZGİFİLM TOPLULUĞU
eskişehir
evet sinefil.org corbaya katkida bulunsun.. ben sinefil mudavimi olarak bu ay 20 milyon gelecek ay (2 mayis) basinda ise bir 30 milyon gonderebilirim... kredi karti odemelerimden dolayi bu ay butcede kocaman bir delige sahip durumdayim o yuzden simdilik fazla gonderemiyorum.. hesap numarasi aciklandiginda derhal para aktaracagim.
filmler bende var, hep unutuyorum size getirmeyi, ilk görüşmemizde vereceğim.
para meselesinde de işe kalkışmadan önce denizcan ne kadar paraya ihtiyacı olduğunu yazsa da para göndermek isteyenler ona göre davransa diye düşünmekteyim.
Ben kurumsal bi sponsor bulmaya çalıştım ama prosedürler,prosedürler...
Onlardan cevap gelene kadar festivalleri kaçırırsın,en iyisinin aramızda para toplamak olduğunu düşünüyorum ben de.tabi filmleri de görebilsek harika olurdu,tabi sadece meraktan .
Hesap Numarası
Bugün VakıfBank'tan bir hesap numarası aldık. Destek olmak isteyen herkese açık.
VAKIFBANK
00158007262127296
Destekleriniz için teşekkürler
bu aralar bir çok kişi filimleri izlemik istiyor. biz de isteyen herkesin adresine göndericez. şuan bir gelirimiz olmadığı için posta işini ancak ödemeli olarak yapabiliriz. umarım şu maddi problemleri hallederizde daha fazla insana ulaşabiliriz. filmleri isteyen arkadaşlar bana bi mail atarlarsa adres gibi bilgiler için, biz de en kısa zamanda yollarız. herkese ilgisinden ve desteğinden dolayı teşekkür ederiz.
nooldu toparlayabildiniz mi?ben hala bir vakıfbank subesine ulaşamadım da şunu keşke yapı kredi filan yapsaydık.
You need to log in to post a reply.