Sponsor Arıyorum !!!
32 replies · 1,112 views
halloldu
arkadaslar, cek cumhuriyetine gondermem gereken kasetin masraflarini SIBEL TUNC ustlendi ve bugun gonderdik.
Ancak Vakifbanktaki hesabi ozel bir hesap olarak degil de Yurtdisindaki festivallere film gonderemeyen (maddi sorunlar yuzunden) insanlar icin kullanabiliriz.
Ilginiz ve desteginiz icin tesekkurler.
Sibel Tunc'u tanimiyorum ama ben de tebrik ediyorum... tebrikler..
Re: halloldu
dyuzgul wrote:
arkadaslar, cek cumhuriyetine gondermem gereken kasetin masraflarini SIBEL TUNC ustlendi ve bugun gonderdik.Ancak Vakifbanktaki hesabi ozel bir hesap olarak degil de Yurtdisindaki festivallere film gonderemeyen (maddi sorunlar yuzunden) insanlar icin kullanabiliriz.
yaşasın sinefillerin dayanışması !
olay budur işte!
belki bugün bizler yardıma ihtiyaç duyuyoruz ama birilerine yardım edeceğimiz günlerde yakındır
SIBEL TUNC u tebrik etmekten başka elimizden ne gelir ki ?
yok yok bir şey gelir.... bence bu onurlu davranışından dolayı sinefil 1 Mayıs toplantısına onur konuğu yapalım ve ona bir plaket türü bir şeyler verelim....
Sibel'e Teşekkür Ancak
Arkadaşlar Sibel Tunç'un Sinefil'den olup olmadığını bilmiyorum. Bugüne kadar yapmış olduğunuz destek için teşekkür ederim ancak bu konuda fon'dan (vakıfbankta bir hesap aç demiştiniz bana) hiçbir destek alamadığımı söylemek istiyorum. Bunu şikayet olarak söylemiyorum ancak bu ayın 12'sinde göndermem gereken paket neredeyse yalan oluyordu. Sibel hanımın desteğini putlaştırıp, sinefil'e maletmek doğrumu sizce?
sinefile mal etmek isteyen yok galiba.. sibel tuncun davranisini (iyiligini) sinefile yapilmis bir iyilik gibi algiliyoruz hepimiz. sen de toplulugun bir parcasi oldugun icin.
sibel tunc da bulusmaya gelirse kendisiyle herkes tanismak ve tebrik etmek isteyecektir.
simdi tahminim Sibel Hanim orada burada "Ben soyle yaptim, ben boyle yaptim. yardim ettim, basariliyim." gibi seyler soylemeyecek kadar mutevazidir. o yuzden de yaptigi ise saygi duyan insanlarin onu kutlamak için bir yere davet etmesi, yaptigi yardimi biseye mal etmek degil, hakkini vermek olacaktir. çünkü insanin yaptigi isi kimsenin gözüne sokmadan takdir edilmesi, hem takdir eden hem de edilen için güzel bir harekettir. Sibel hanimin(tabii bu yazilari okuyorsa) rahatsiz olmayacagini tahmin ediyorum. Kendime mal etmemeye özen göstererek de tebrik ediyorum.
rai wrote:
sponsor çağrısında son tarih yazılmıştı da ben mi göremedim yoksa yok muydu? sibel tunç' un yardımını açıklamasaydınız gerçekten gönderecektim. lakin denizcan' ın son mesajı gerçekten üzücü.
bu konu başlığında hesap numarası fikrini ortaya atan kişi olarak benim de söyleyeceklerim var...
denizcan,ben senin hiçbir filmini izlemedim.Ne yüzünü görmüşlüğüm ne de tanışmışlığım var...fakat sponsor arıyorum mesajını görünce(inanıyorum ki benden önce bizden bir başkası görseydi aynı benim gibi davranırdı)uzaklardan gücümün yettiğince birşeyler yapmak istedim...
hesap numarasını bildirdiğin zamanla sponsor bulduğunu müjdelediğin aradaki zaman farkına tekrar bakmanı ümit ediyorum...
buradan tüm sinefildeki dostlarımdan kendilerine laf söylenmesine sebep verdiğim için özür dilerim...
Sibel Hanım'ı da hassasiyetinden dolayı haddim olmayarak tebrik ediyorum...umarım filmin çek cumhuriyetinde en büyük ödülü alır ve biz de seni buradan avuçlarımız patlarcasına alkışlarız...
ya sevgili sinefil kardeşlerim neden bu olayı böyle kaydırma gereği duydunuz onu anlamadım. öncelikle sibel in kim olduğunu bilmiyoruz. yani buradan aldıığı duyurudan mı hareket etti yoksa deniz direk kendisini tanıyormuydu onu bilmiyoruz. Benim sibel hanımın kişiliğine diyeceğim bir şey yok . ben onun davranışını bu alçak gönüllülüğünü taktir ettiğimizi "sinefiller" olarak destekleyelim ve hanfendiye bu davranışı karşısında bir dönüt verelim dedim. dönüt ne? şu ki "bu ince davranışınızı bütün sinefil ailesi olarak tebrik ederiz" demek. bakın yazarken sürekli sinefiller diyorum. yani olay zaten bir aile boyutyla ele alınıyor o nedenle kalkıp bana demeyin ki neden sinefil i aradan çıkardınız.
hem bizim birini tebrik etmemiz televoleye malzeme olmayacak kadar mütevazi olacaktır haberiniz ola ...
?
tartışmanın büyümesine alternatif olarak konu hakkındaki görüşlerimi paylaşmak isteyen insanlarla yüzyüze görüşmek daha iyi olurdu. Şimdi ne yazsam bir şekilde tartışma konusu olabilir. Fikrimin arkasındayım ancak bu fikrinde arkasında başka fikirlerin olduğunu lütfen gözardı etmeyelim.
böyle bir tartışmaya sebep olduğum için de kusura bakmayın. sinefiln desteğinden yada düşüncelerinden şüphem yok. Ama beni düşündüren şeyler var.
nelermiş ki seni düşündüren şeyler. çok merak ettim.
soyleside yoktunuz
16 Nisan Cuma günü insanlarla yuzyuze gorusebilmek, filmleri izltebilmek için IBF'de 117 nolu sınıfta bir soylesi ve film gosterimi gerçekleştirdik. Orada insanlara ve sinefilden bulunan insanlara neler beklediğimizi ve neler düşündüğümüzü anlatabildiğimiz kadar anlattık. Keşke orada olsaydın Pumpkin.
Animatolye'nin kapısı herkese ardına kadar açık ve konuşmak yada öğrenmek istediğiniz birşeyler varsa gelin "gerçek hayatta" konuşalım.
You need to log in to post a reply.