şaka şaka
20 replies · 897 views
şaka şaka
ya bu stardaki kamera şakacı insan - dayak yiyip duran- artık şaka olayını ifrada vardırdı. dün, tayfun'a -eski popçu- yaptığı şeyi izleyen var mı? artık ohaa dedim. yine de hakkını vermek lazım, bi insanı öldüğüne inandırmak boru diil.
"latif doğan" kırosuna şaka yapan adamı kastediyosun galiba...o herif bi gün fena dayak yiyecek yaptığı şakalar bana kalırsa eşek şakası zaten yemiştide hatırlayan varmı bilmiyorum....bu hıyar herif adamın birinin mercedesini sulu boya ile boyamaya kalkmıştı güya şaka yapıcak arabanın sahibide gerçek boya zannedip ,adamın resmen sokak ortasında ağzına sıçmıştı o dayaktan sonra nasıl kendini toparladı hayret ediyorum...
ya türkiyede mercedeslilere bulaşırsan bu olur. herif bunu yumruklarla yere serdi, yerde de tekmelemeye devam ediyo, adamlar şaka yapıyoduk ya bak kamera falan bişeyler diyolar şoförün umrunda diil devam ediyo dövmeye. ya aslında bu herifin şakalarının çoğu kendini dövdürtmek üzerine zaten, karşısındaki kafayı yiyene kadar durmuyo adam. yani bu herifle aynı odada 10 dakka kalan katil olur çıkar öyle kıl bi insan.
caner'e yaptığı şaka çok komikti, ben tülinin nişanlısıyım falan diye çıktı. sonra silah falan çekti canere ateş etti, caner de kudurdu girişti adama. yalnız olayın asıl ilginç yanı, bu şakacı latif doğan şakasını starda canerle yanyana sunmuştu.caner denen andaval tanımadı bile bunu.
kadir tapucu düdüğüne yaptığı saddam şakası da çok iyiydi. o herif canerden bile salakmış.
her şakasını izledim, iyice garipleşiyo şakalar. dün bi şaka içinde şaka yaptı medet diye bi türkücüye.
bu tayfuna yaptığı azrailli şakayı ve öncekileri izleyen yok mu, yoksa anlatıym ya, çok extreme şeyler. ben kamera şakalarından nefret ederim ama bununkiler o kadar sadist şeyler ki.
Last edited: May 09, 2005, 04:46 PM (1)
ya costanza allah senden razi olsun. sayende televizyon izlemis kadar oluyorum. anlat abi sen ben dinliyorum...
anlatiyim. şimdi yıllar önce tayfun diye bi popçu vardı hani deri ceketli, hadi yine iyisin diyodu, saksafon flan da çalıyodu. kayahanın damadıymış bu, şaka çıkmadan önce altyazılarda: "kayahanın damadı nasıl öldüğünü sandı!" gibi abuk bi cümle geçip duruyo.
bu popçuyla arkadaşı böyle tekinsiz bi köy gibi bi yerden geçiyolar tayfunun arabasıyla. arkadaşı şakacıyla anlaşmış, kameralar ekip flan konuşlanmış mekana. bu şakacı yolda arabasıyla durmuş, popçunun arabayı görünce yanındaki kızla kavga eder gibi yapıyolar. bizim temiz kalpli popçu da iniyo, yapmayın etmeyin diye ayırma çabası falan. şakacı da sinirlenmiş iyice, silah çekiyo, kıza ateş ediyo, düşüyo kız. sana noluyo lan flan diye popçuya doğru da ateş ediyo kuru sıkıyla. popçu da tabii reflex olarak şöle kendini geriye doğru bırakıyo yere. sonra yaralı takılan kız, şakacı ve popçunun arkadaşı popçu hakkaten vurulmuş gibi takılıyolar. tayfun kalkıyo noluyo size flan diyo arkadaşına. bunlar duymamış gibi yapıyolar. popçu hala yerde, vurulmuş yatıyo gibi takılıyolar. öldü lan bu herif kaçalım biz belaya girmeyelm diyip fıyıyolar. popçu bağırıyo arkadaşına şaşkın halde, duymuyo tribindeler halen. bunlar gözden kaybolunca popçu da mütereddit; "ulan bişeyim de yok, bunlar niye ölmüşüm gibi davrandılar ki noluyo allaşkına! ulan yoksa YOKSA... yok lan olur mu, turp gibiyim" diye düşünüyo. biniyo arabasına yola devam ediyo. kameralar ağaçların flan arkasından takip ediyo bunu.
simdi popçunun kafa karışık zaten, bikaç köylü görüyo yolda. hepsi beyazlara bürünmüş hani ruh ayağına. sonra bikaç köylü kadın geçiyo, yine beyaz örtülere sarınmış. "ulan." diyip devam ediyo yola. etrafta hiç normal bi tip yok, köyün tüm sakinleri beyazlar içinde. hatta bi köylünün yanında giden eşek bile beyazlara sarınmış! ilerde yanında onlarca beyazlar içinde insanı ayin gibi bişi yaparken görüyo. artık bunun yoksa yoksa YOKSA... ları azmış durumda. lan göçtük mü dünyadan. ölünce böle mi oluomuş, flan diye kafa allak bullak.
o sıra ne görsün, önünde azrail beliriyo!! evet, ta kendisi, kara cüppeler içinde, maskeli, elinde orağıyla arabanın önünü kesiyo bu azrail (şakacı giyinip gelmiş hemen). "in ulan arabadan" diyo popçuya. öyle sölemiyo tabii de, o manada. popçu iniyo. "geç lan şuraya otur bakıym" flan diyo azrail. oturuyo popçu, artık şüphe durumu da kalmamış, hakkaten öldüğüne ikna olmuş herif. yüzünden, hareketlerinden flan anlaşılıyo bu. azrail soruyo işte ne hissediyon son düşüncelerin flan konuşsana diyo, bizim popçu donmuş kalmış. azrail orağını boynuna getiriyo artık canını almak üzere. popçu kaymış durumda kıpırdamıyo, okey al artık canımı havasında, kabullenmiş belli ki vaziyeti. neyse daha da uzatıyo bu şakacı şakayı. nihayet çıkarıp maskeyi sırıtınca idrak ediyo popçu hadiseyi.
Last edited: May 09, 2005, 05:07 PM (1)
abi saka da anlatimin da supermis.. izlemis kadar oldum. silecek kafa tayun kayahanin kizindan da bosandi sanirim. ne yer ne icer merak ettigim adamlardandir.
Martin Mystere wrote:
silecek kafa tayfun
ne figürlerdi, ne boyun kırmalardı di mi ya.
şimdi bu kadir tapucu denen, saddama şarkı yazmış, hemen paste ediym:
adın güzel, büyük komutan
allah sizi korusun büyük yürekli
biz ve bütün müslümanlar yanınızdayız
küçük büyük bütün müslümanlar seni selamlıyoruz
söyleyin ey irak halkı
vatanınızı ne kadar seviyorsunuz
işte bu kadar işte
söyleyin irak halkı
yüce saddam hüseyin'i ne kadar seviyorsunuz
iste bu kadar işte
sayenizde ırak dünyayla büyüyor
yüzakınızla, iyi niyetinizle
bütün kitaplar sizi anlatıyor
ey yoksulların babası
ey şevkat sahibi
ey saddam hüseyin
şimdi şakacı gitti bunun ofisine, kendini amerikan hükümetinden bi yetkili diye tanıtarak. yanında çevirmen kadın var, şakacı ne ingilizce ne türkçe konuşuyo, abuk sabuk bişeyler geveliyo. saddamın size 500 bin dolar verdiini tespit ettik aha belgesi falan diye çeviriyolar.
şakacı zaten soytarı gibi yani bi hükümet/ordu yetkilisi dışında herşeye benziyo ama tapucu inanıyo olaya. işin ilginç yanı, inkar ediyo ama bi şekilde saddamla görüştüğünü flan da söylüyo. sadece o (kadar) parayı almamış. sonra uzuyo tabii, sinirleniyo tapucu girişicek oluyo, tutuyolar. bi de, amerikalı olduğunu sandığı şakacıya, sen turkish dayak biliyon mu turkish dayak diyerek sallıyo elini falan. hödük.
Last edited: May 09, 2005, 05:15 PM (1)
sermest wrote:
şimdi bu "deri ceketli arkadaşımız" yakın dönemde kaset çıkarırsa kesin bu işin içindedir...
ya öle durumlarda rol yapıldıı anlaşılır genelde, ama bu şakaların çoğunda öyle bi trick olmadığını izleyen herkes görmüştür. yani çoğu korkudan ağlıyo veya adama cidden girişiyolar. bi de zaten şakaların hemen hepsi yeni albüm çıkaranlara yapılıyo.
gülmeyen kız diye biri var ya, şahane pazar mı ne orda çıkıyodu. millet 30 saniye içinde şebeklik yapıp güldürürse bunu araba mı ne veriyolardı. şimdi bu kızla işbirlikçi arkadaşı restoranda oturuyolarken şakacı dalıyo oraya bağırıyo çağırıyo kıza, arkadaşını yolluyo, sen kıpırdama diyo kıza. elinde silah da vardı galiba, neyse annatmaya başlıyo, benim kardeşimi hatırlıyo musun trabzonlu katıldı yarışmaya gülmedin bi türlü, çok ihtiyacı vardı o ödüle, yarışmadan sonra intihar etti senin yüzünden diye sallıyo. gülüceksin tamam mı yoksa öldürürüm seni falan diye bağırıyo masadaki bardak tabağı alıp duvarlara fırlatıyo. bikaç dakka böle sapıklık yapıyo, kız bi yandan ağlıyo bi yandan da şakacının emirleriyle yalandan gülmeye çalışıyo. böle iğrenç bi eşek şakasıydı.
ya izlemiştim ben de onu. çok kötü bi şakaydı o, ben kaldıramam öyle şeyleri, bana yapılsa sonu felaket olabilir.
abi bu programın günü nedir saati nedir yau oturucam izliycem bu sefer starda mı demiştiniz
evet, starda. pazar gecesi bi magazin programının sonunda.
bunun en epik şakası latif doğan'aydı. neydi öyle onlarca polis, terörist, helikopterler falan.
gözünü bağlatıyo latifin terörist rolündeki şakacı. bak şu an denizin üstüdeyiz (halbuki helikopter havalanmamış bile), atlıcaksın hemen, paraşütü şöyle açıcaksın falan anlatıyo. latif atlamadan önce nasıl ağlamaklı oldu görseniz. ya yapmayın çocuklarım var falan diye yalvarıyo. en güldüğüm şey, latif'in paraşütü daha atlarken açmaya çalışmasıydı.
Last edited: May 09, 2005, 05:21 PM (1)
yeni bir türkücü bi arazi satın alıcak. arkadaşı şakacıyı arazi sahibi gibi buluşturuyo. geniş bi alanda yalnızlar, şakacının telefonu çalıyo. yapma ya ciddi misin falan diyip duruyo şakacı telefonda. sonra türkücüye, ya savaş çıkmış diyo arkadaşım, diyo. türkücü sallamıyo tabii.
türkücüyü bu arkadaşı arıyo, o da savaş başladı falan diye sallıyo. adam şaşırdı tabii, ulan olabilir mi hakkaten diye söleniyo. o esnada etraflarını onlarca asker sarıyo. bi yanda türk askerleri karşıda düşmanlar, çatışma oluyo. bunlar yere yatıyo. sonra bütün türk askerleri ölüyolar, düşman da yanına geliyo bunların, diz çöktürüyolar falan. türkücü ağlıyo, bin tane dua okuyo, anam anam diye sayıklayıp duruyo, çırpınıyo yerde.
uzadıkça uzadıktan sora şaka, şakacı yine sırıtıyo falan, ölmüş yatan askerler kalkıyo. bi süre idrak edemiyo türkücü, kilit vaziyette. bilahare öpüşüp sarılıyolar şakacıyla!
Last edited: May 17, 2005, 11:48 AM (1)
You need to log in to post a reply.