şaka şaka
20 replies · 897 views
bu hafta ben de izledim nihayet. o ne bicim sakalar oyle.. psikolojik iskence adamim sakalari. bu hafta iki tane sarkici kadini bir terasa cikarmislar. eleman psikopat mafya babasi tiriplerinde, elinde tabancayla kizlara zorla sarki soyletiyor. kizin biri soguk kanli ama diger hickira hickira agliyor. surekli patlatiyor silahi. sonunda guya bir helikopterle kurtarmaya geliyorlar. sakayi izlerken cüss dedim.
bir de sarkicinin birinin yolunu kesiyorlar ellerinde beyzbol soplari. adamin arabasinin camini patlatiyorlar. neymis efendim bu sarkici unlu olmadan evvel onun kiracisimiymis, komsusumuymus neymis, adamin yesil borusunu calmislar ayrilirken. adam borumu ver bana diye tutturdu. sarkici oglanla manitasi, "ne borusu lan, ne borusu!" diye geveleyip durdular. bana yapsalar "sokcam boruyu bir tarafina" diyip allah ne verdiyse girisirdim valla. gerci ellerinde sopalar vardi, tirsa da bilirdim, belli olmaz.
Benimde ilgimi çekti bu şakacı. Hele Tayfun'a yaptığı şaka! Allah razı olsun costanza'da pek güzel anlatmış yani ofiste yüksek sesle gülüp durdum insanlar tuhaf tuhaf baktı. Herhalde izlesem bu kadar gülmezdim.
silah zoruyla konser şakasındaki o zırlayıp duran hatun (soyadı da hatun'muş) neydi, nasıl bi panik kraliçesiydi o ya. öbürü hiç tırsmadı, bu anında sinir krizlerine girdi. gözü bağlı ağlarken şarkı söylemeye çalıştığı sırada öldüm ya, ses de çıkmıyo.
araba parçalama şakasından diyaloglar:
- niye kırdın camımızı lan?
- e borumu verin siz de.
- ne borusu lan?
- yeşil boru!
Last edited: May 17, 2005, 11:51 AM (1)
iyi bi şaka daha vardı. medet diye bi türkücü şakacıyla anlaşmış, birine şaka yapıcak. medet yanında arkadaşıyla teknedeler, ilerde ufak teknesindeki bi gence bağırıyo, artık burda balık tutamazsın ben boğazı satın aldım bi daha gelme, diye.
bu şakayı mı bulmuşlar, ne saçmalık diyodum önce. ama türkücünün teknesindeki kamera dışında, gencin bakışından da medeti görünce anladık ki şaka yapılan, bu şakacının programı için şaka yaptığını sanan medetmiş. medetin arkadaşı biliyo olayı.
neyse böyle gençle bağrışıp durduktan sonra medetin yanındaki güya gencin tavırlarına çok sinirleniyo, silahını kapıp ne diyon lan sen diye bağırarak ateş ediyo gence doğru. medet, n'apıyon ya şaka yapıyoruz falan diye durdurmaya çalışıyo. ama görüyo ki genç isabet almış kanlar içinde yatıyo. bu kafayı yiyo, naaptın sen ya diyip duruyo arkadaşına. sonra cepten şakacıyı arıyo medeti. anlatıyo bu, napcaz boku yedik falan diyo. sora polisler bitiyo teknenin yanında, tutukluyolar ikisini. medet ağlıyo falan. yine bayağı uzadıktan sonra şakacı sırıtarak geliyo.
Last edited: May 17, 2005, 11:59 AM (1)
abi bu bomba sakaymis... cok guldum okurken. ben galiba bu programi tuttum..
fakat bu sakaci dallamasina saglam bir saka yapan cikacak midir, nasil bir sey olabilir onu merak ediyorum. bu arada bu program bir adaptasyon mudur yoksa yerli mali sakalar mi üretiliyor biliyor musunuz?
yok abi, türk yapar böyle lüzumsuz şeylerin dikalasını. ilk -latif doğan- şakasını guinness rekorlar kitabına dünyanın en büyük kamera şakası diye girmek için yaptık diye lanse etmişti bu -hatta bazı yabancı tvlerde bile yayınlanmış bu şaka. kendisi düşünüyo.
You need to log in to post a reply.