Harry Potter ve Azkaban Tutsağı
21 replies · 564 views
Özür dileyerek şunu yazmak istiyorum. Ben hala her iki serinin okunup, kesin yargıya sonra varılması gerektiğini düşünüyorum. İkinci Dünya Savaşı'nı anlatan tüm filmlerde nasıl bir Nazi subayını görmemiz, bir esir kampıyla karşılaşmamız, Yahudi zulümü gibi unsurlar bulunuyorsa büyücülük üzerine kurulu bu tür bir hikayede de yılların klişeleri olan renkli cübbeler, uzun beyaz sakallı büyücüler, asalar, büyücülere eşlik eden evcil hayvanlar vs. olması çok doğaldır. Sahne aynı olsa da sergilenen oyunlar çok farklı. Benzerliklerin böyle bir izlenim yaratmış olması çok doğal ama her iki hikayenin farklı olduğunu; iki diziyi de okumuş biri olarak söyleyebilirim... yine de benim gibi düşünmeyenler olabilir. saygı duyarım:)
not: pumpkin cim rowling oradan çalmamış:)
peki nereden çalmış? ya neyse ben gıcığım o karıya -nedenini henüz bilmiyorum-, harry potter'a da ısınamadım bi türlü. böyle bi konu açılınca atladım tabi hemen.
potçu harry
Bu harry çok tehlikeli biri. yakalandığı yerde budanması lazım.
Mümkünse filmin bütün kopyaları yakılsın.
Eğer bu mümkün değilse ben sanal bir kahramana saldıran ilk kişi olacam.
Gece rüyalarıma giriyo ya bu potçu harry benim soyumdan olanlarında çocukluğuna etki edecek diye.
Bu dünyada bir harry var o da Dirty Harry'dir.Magnum sesi duyarsınız film başlar. 2. bir harry'e yer yok.Uyarmadı demeyin.
le guin, rowling' le karşılaştırılmayacak kadar iyi bir edebiyatçıdır. üstüne üstlük jung temelli bir alegori süzgecinden geçirildiğinde heri denen veledin maceraları gerçekten de yerdeniz üçlemesinin ruhsuz bir coverıdır. geçenlerde izlediğim iğrenç bi pink floyd coverı bende ne his uyandırıyosa heri denen velet de aynı şeyi hissettiriyor.
herrender' a katıldığımı söylemek için bu kadar artislik yapmam da okuyucu açısından bayaa sinir edici bir şey sanırım. özetle kahrolsun heri.
Heri'ler götürsün hepinizi e mi!
You need to log in to post a reply.