Skip to content

En Kötü Gazeteler

18 replies · 1,077 views

RA
rai
645 posts
Jul 12, 2004, 01:50 PM#13096

akşam gastesiyle posta gastesinin bulmaca ekleri diğerlerinden daha iyi diyolar. :D şaka bi yana şu an türkiye de gazete seçmekte en önemli kriter bulmaca eki.

posta dedim de eskiden posta yeni çıktığında üç beş sübyan "babamla yaptık anlaşma, her gün alıyoruz beş posta" biye bağırarak elleri ile bunu destekleyen jestler yapıyolardı.

SE
Serdar
122 posts
Nov 16, 2004, 05:37 AM#15782

benim mesleki yazilarini takip ettigim Sukru Kizilot Hurriyet'te yaziyor.Ciddi bir vergi uzmani.o ne yazmissa bir bakiyosunuz resmi gazetede yayimlanmis,veya eli kulaginda.Milliyet'te Ece Temelkuran baya iyi seylere deginiyor kanaatimce.Mehmet Altan ciddi bir idealist ve ekonomist onu da eklemeliyim.Bana ozal donemi okul gunlerimi deprestiriyor.Birde anarsist yazilariyla Yildirim Turker isyanci ruhumu kamciliyor radikal iki de.onu okudukca daha bir bilgi acligi cekiyorum.Birde spiker bir arkadasim haber programi hazirlarlarken en cok dogru haberi Yeni safak'tan temin ettiklerini soylemisti bana.

SE
Serdar
122 posts
Nov 16, 2004, 05:38 AM#15783

benim mesleki yazilarini takip ettigim Sukru Kizilot Hurriyet'te yaziyor.Ciddi bir vergi uzmani.o ne yazmissa bir bakiyosunuz resmi gazetede yayimlanmis,veya eli kulaginda.Milliyet'te Ece Temelkuran baya iyi seylere deginiyor kanaatimce.Mehmet Altan ciddi bir idealist ve ekonomist onu da eklemeliyim.Bana ozal donemi okul gunlerimi deprestiriyor.Birde anarsist yazilariyla Yildirim Turker isyanci ruhumu kamciliyor radikal iki de.onu okudukca daha bir bilgi acligi cekiyorum.Birde spiker bir arkadasim haber programi hazirlarlarken en cok dogru haberi Yeni safak'tan temin ettiklerini soylemisti bana.

BA
barzo
84 posts
Dec 19, 2004, 09:12 PM#16346

urubitinga wrote:
turkiyede gazetemi var? aydin doganin her kesim icin cikardigi uyduruk gazeteler sadece bir kayip:zaman, para, kagit... sayfalar dolusu reklam olmayan, az ve oz olan gazete varmi? bence su anda yok. zaten ar-talep meselesi sanki. 5 tane ek verince kardayiz zihniyetiyle zor be iyi gazete varmi demek...

tamamen katılıyorum.

You need to log in to post a reply.