Spider Man 2
24 replies · 904 views
Great power responsibility'yi galiba amca ilk filmde söylüyordu, vefatından biraz önce yanlış hatırlamıyorsam ama o konuşma bu kadar uzun ve kör gözüm parmağına değildi -
Hele birde Spiderman olmak isteyen küçük çocuğuda araya kattılar tam oldu.
Benim filmde en çok duygu yoğunluğu yaşadığım sahne Spider'cığın trende ööööle bayılıp kalması ve insanların bu kahramanı maskesiz gözlemlemeleri oldu. Aslında aklıma da geldi orada bir süper kahramanı maskesiz ve öyle yamulmuş durumda görsem ne yapardım acaba? Acıdım orada çocuğa gözlerim doldu.
Neyse May Hala'nın konuşması istenen kitleye ulaşmış o zaman .)
Biraz alakasız olacak ama; sanırım o sahnede bir miktar içi burkulanlar DL serisinde Sturm'un öldüğü anda da göz yaşlarına hakim olamamışlardır...
evet ya neydi o öyle, okurken ağlamadım ama iyi bi şekilde çekilirse izlerken ağlayabilirim.
zaten acayip bi seri o, ben bırak kitabı daha hiç bi filmde o kadar soluksuz kalmamışken ejderhaların şehre saldırdığı sırada kalp atışlarım ve nefesim hızlandı, lanetlenmiş elf ormanında da nefes almakta zorlandım, sırtımı duvara verdim, camı açtım...
ag atasim degil ama...
Baska bir forumda biri soyle yazmisti: Cikista saga sola ag atasiniz geliyor
Bunu yazan sinema arasinda kafeye cikarken onumdeki hayvan tutmak nezaketini gosteremedigi icin ustume gelen kapiyi sanki ben tutamazmisim gibi jet(!) hiziyla arkamdan elini uzatarak tutan cocuk mu cok merak ettim ama (bu arada bilenler icin : Fitas-Salon2 nin kapisi) gercekten de bir disi olarak ag atasim degilt abi ama Mary Jane olasim geldi :) Ozellikle beraber gokdelenler arasinda gittikleri sahneden sonra...hhh
ben böyle bişey söyledim ama hiç kapı tuttuğumu hatırlamıyorum. olsa olsa "kapı" demişimdir(spider sense!).
ama doğru bi nokta. filmin insanların kafasına ağ atma olayını bu kadar net yerleştirmiş olması büyük başarı.
biz de ağ atarak eve nasıl gidebiliriz falan diye konuşuyoruz sürekli...
ağı atarsın da nasıl tutarsın sorun o :)
dugunden kacan mary jane'e kil oldum ben, peter parker gibi bi sunepe icin john jameson gibi zengin ve yakisikli bi herif terk edilir mi be :P
tam da bu mesaji yazarken wolverine ve cyclops arasinda kalan jean grey aklima geldi nedense, bak o da kizil sacli :)
You need to log in to post a reply.