Kafika
29 replies · 1,013 views
Kafika
Epeydir uğrayamadığım için kaçırmış olabilirim bilmiyorum konuştunuz mu Kafika açıldı ilgilenen varsa
bir kafika randevusu da iyi gidebilir. ben hic gitmemistim. gitmek istiyorum vesile lazim.
böyle bi vesileyi ben de isterim şu an arşivlerini geliştirme hazırlığındalar duyduğum kadarıyla warner bross.la anlaşmışlar acaip arşiv yapçaklarmış ama istenirse zaten yanında film götürebiliyosun öyle de yapabiliriz
şu da tafsilatı:
http://www.zaman.com.tr/?bl=kultursanat&alt=&trh=20040722&hn=72209
Yanımızda film götürme fikri çok iyi.
yaaa şaraplarımızı alıp gidelimmmm,yok öööle olmaz tabiii,ordan alırız şaraplarımızı,film izleriz çok güsel olur.
köftesi ve badidiz kızartamasını tattım lezizdi, bu arada sayı arttıkça ücret düşüyor yaşasın ters orantı!
kafika
KAcip Fingirdesme KAhvesi :)
Kafika gercekten cok iyiydi bazen dvd lerde problem cikabiliyormus ama ben pek rastlamadim, sevgiliyle rahatsiz edilmeden sinemakeyfi yasamak gibisi yok, kafika pek cok yeni aska kollarini yeniden aciyor
Bİ ara hep beraber kafikaya gidelim
Last edited: Sep 05, 2004, 08:01 AM (1)
hatta hadi bi gün kararlaştırıp gidelim..?
cumartesi ya da pazara ne dersiniz? ya da en dogrusu: cumartesi disarda bir bulusma ayarliyoruz. oraya gelin. orada kafika bulusmasini karara baglariz.
walla bana uyar !
abi siz gelince bi daha buluşuruz, herkesi aynı anda toparlamak zor. hem ben anlatırım sana neler olup bittiğini merak etme sen :)
ben de varım, yer-saat söyleyin.
cumartesi bi nakliye işi haricinde ben de boşum arkadaşlar, bir dahaki buluşmamızda kullanılabilmek üzere yeni evimi ayarlıyorum da :) buzdolabı ve de çamaşır makinesi gelecek (tabi çamaşır makinesinin pek bi alakası olmadı buluşmayla ama olsun) neyse yani saati kim söylicekse hemen söylesin organizasyonumuz hemen şekillensin :D
You need to log in to post a reply.