Kafika
29 replies · 1,013 views
14:00 diyorum ben. mekan neresi?
heheh bu defa istavrit teras :)
alternatif olarak mephisto, veyahut vazgal
ya da isterseniz basın toplantıları haricinde in ve cinlerin çift kale maç yaptığı sesam'ı basalım. sinemasever neymiş görsün millet!
ya abuk sabuk yerler bulup arattırmayın bizi, merkezi bi yer olsun.
Hem benim Eliza'm nerde bakiim???
Sonra lemosh... e hadi...
yalnız gidip de yer bulamama gibi bi sorun yaşamayalım. böyle bi durumda başka bi yere gidersek sonradan gelecekere haber veremeyiz, bi sürü tantana...
tabi canım rezervasyon yapılsın da ,bööle merkezi herkesin bildii bi yer olsun..
yahu su bulusma isini yapamiyoruz ama masallah iki topic'te birden konusuyoruz. su topici bolelim de derli toplu olsun. ben sadece cumartesi aksamina gelebiliyorum ve mumkun oldugunca herkeşle tanismak istiyorum.
akşam derkenn saat kaç yani ??
heraldesana saat 14:00 çok erken o zaman 17-17:30 gibi olsun sen de işini bitirip gelirsin..
http://www.sinefil.org/forum/viewtopic.php?t=1370
topic'inde de yaqzmistim -ki o topic altinda karara baglamak daha dogru olacak- ben cumartesi aksamina bosum. gunduz toplanti var bi tane. aksam garanti olsun diye 7 gibi diyorum. 6'ya da yetisme durumu var ama ne olur ne olmaz diye riske atmak istemedim. 7'ye kesin yetisirim ama..
diger topicte bir mekan onermistim. orasi sart degil. sizin soylediginiz yerler de uyar bana.. hatta bana her yer uyar. siz soyleyin olmazsa... cumartesi 19dan sonra olsun yeter.
tamam burdan devam ediyoruz geliba.
O zaman saat 6 olsun,önerdiin yer de olur ama ben orayı hiç bilmiyorum,kolay bulunur bi yerde mi??
bi de başka öneriler varsa onları da alalım,yoksa buradan devam ederiz.
Bi de daha çok kişi toplamak lazım,bence yavaştan milleti taciz etmeye başlıyalım.Artık telefon olur,ö.m olur.....
tamam cumartesi akşamına fotoğraf makinemle ben de hazır olacağız inşaalah fakat şu linkini verdiğiniz yeri istavrite merkezilik bakımından alternatif olarak verdiyseniz höh diycem yani size. benim için fark etmez zaten ev orda ama merkeziyette kararlıysanız bence istklalin orta yerindeki (tünele doğru sol hizada, meydana doğru sağ hizada) istavriti öneririm yine
yok ya komisyon falan aldığım yok, terasını seviyom o kadar minderler falan yayılabiliyoruz yani.
simdi soyle yapalim:
bu mevzu iki topicte birden ayni anda tartisiliyor. hem de ayni adamlar tarafindan...(maalesef)
biz bize bir bulusma olacak muhtemelen. daha once tanismayanlar tanismis, kaynasmis oacak. ne guzel... beni mekan hic ilgilendirmiyor. tum bulusmamizi tranvay duraginda bile gecirebilirim. fakat istanbula bir daha gelebilmem zor. o yuzden gunu ve saati bagliyor beni. sizin soylediginiz bu mekan bana uyar.
soyle dersek kim gelir diye son kez yazalim ve gelecek olanlar parmak kaldirsin. ona gore ataraksiyant yer ayirtsin:
BİZ 7 AGUSTOS CUMARTESI GUNU SAAT 19'DA ISTAVRIT'TE BULUSUYORUZ (MEKANİ ATARAKSİYANT TAVSİYE ETTİ O TARİF EDECEK)...
gelenlerin basimizin ustunde yeri var. bekleriz...
kesinler:
martin mystere
ataraksiyant
shattimento
pumkin king
herrrender
triyandafilisus
evil willow
lutfen gelenler cevap versin ve ataraksiyant mekani ayrintili olarak tarif etsin....
You need to log in to post a reply.