Testus 3 İpucu
46 replies · 1,286 views
ya bi kere, lemosh Bey, adım cotanza değil, costanza. george louis costanza. walla trick olduğunu anlamamıştım, kesik kulağa snatch denince sorumlu bi sinefil olarak bi an tansiyonum yükseldi, kendimi tutamadım. neyse.
the_one; havaya girdin sen de, hesap falan soruyosun. ciddi mi, şaka olarak mı yazıyosun bazı şeyleri çözemiyorum.
kimse hata felan yapmadı. yine açıklayalım madem; tamam prensipte onay vermelisin ama cevaptan emin olunduunda devam edilmesinde mahsur yoktur. zira burda ilk kural şudur: oyun sekteye uğramasın, hep devam etsin. niye mi diyosun? çünkü insan ömrü kısadır the_one. bu forumdakiler ölene kadar ne kadar soru sorulup cevaplanırsa kardır. vaktinde sen başkası sorucakken sormuştun, yani hiç bi kuralı bilmeden dalmıştın ortaya, o yüzden kınanmıştın. yoksa bilip de sorunca, kimse dur bakalım genç demedi diil mi? yanlış mı hatırlıyorum? bak yine çıktı tansiyonum.
ya ben seni anlayamiom con... burda senin altan alama geekiyor ben alttan aliyorum.Kendini nie sorumlu hssedion.msj sayina bakılırsa digerleri kadar eski degilsin.Tamam dedik yapmislar(n) bir hata niye sende alttan almion anlamiom.Ben kawga istemiom.Zamanında cok forumda boyle dalawere yaptim laf kalabalığından baska bisiy olmuo.Hayatının geri kalanıymıs.Daha bi suru zaman war ve sen o hayatını bu forumda gecirmeyecesin.Yeri gelince 2 hafta beklenio 3 saat mi bekliyemicen.Neyse bu kadar yeter
sakin olun gençler, oyuna devam...
sakin olun costanza bey. sizin lemosh'a yaptığınızı daha önce trinity'e de yaptılar(erkek farzetmeyi diyorum). içiniz rahat olsun...
ayrıca garipsememi de garipsemeyin. şimdi başka biri çıkıp "martin mystere hanım" şeklinde bi hitapta bulunsa, ona da aynısını yazarım....
sevgili arkidaşlar,
konuya dönelim,atışmayalım
en son ben
"piyano,transatlantik,amerika " dedim.
oğuzhan da "1900 efsanesi "dedi..
siz bööle devam edicekseniz,ama testusta da olmuo ki ya fuayeye buyrun o saman
ok'dir.
bana cevap hakki dogmus aslinda ama gec kalmisim.. (is-guc kusura bakmayin..) :) neyse iste benim co(S)tanza "bey" ile bi sorunum yoktur..lemosh hanim olur bey olur bunnar fani seyler..sorunun cevabini da bilmiyorum...yarismaci arkadaslara basarilar dilerim...
Esen Kalın...
p.s: yoji bey operim :D
You need to log in to post a reply.