Testus 3 İpucu
46 replies · 1,286 views
sual: 1.kesik kulak 2. ardıçkuşu 3. böcek
not: 1. yojimbo beyefendi, garipsemenizi garipsememiştim, öyle anlaşılması tamamen benim dilbilimsel hatamdır. daha doğrusu klavyede hakkıyla vurgu yapılamadığı için dilsel gösterge karışıklıklıkları olabiliyo. velhasıl sitem yoktu.
2. adım "con..." değil, george louis costanza, costanza da kabuldür, "cantstandya" bile olur.
3. alttan almakla, hiçbi kuralını belleyemeden ortamlara dalıp bi de zeytinyağı gibi üste çıkmak arasındaki uzaklığın ışıkyılıyla belirlenmesinde bilimsel manada faide vardır.
4. seçilmiş olanımızı allaha havale ediyorum.
5. soru çok kolay olduysa kusura bakmayın, kesik kulak sorma isteğimin önüne geçemedim.
sermestcim o kadar laf ettik küfür ettik ama sanırım eski testus daha hayırlıymış: açılmıyodu, maçılmıyodu ama hiç kavga hatırlamıyorum şu son bir kaç aydır kitlesel bir sinir harbi geçiriyoruz.
bu testusta ne zaman bi kesik kulak geçse blue velvet diyesim gelir, derim de!
caggins wrote:
sermestcim o kadar laf ettik küfür ettik ama sanırım eski testus daha hayırlıymış: açılmıyodu, maçılmıyodu ama hiç kavga hatırlamıyorum şu son bir kaç aydır kitlesel bir sinir harbi geçiriyoruz.bu testusta ne zaman bi kesik kulak geçse blue velvet diyesim gelir, derim de!
sıcaktandır cagginsciğim...
ben de bir adet sormak istiorum efenim.
tecavüz,itiraf,kayıt.
kolay oldu sanırım.neyse aklıma bu geldi şimdi.
daha önce costanza nın sorusunu doğru cevaplaman lazım..tabii senden önce davranıp blue velvet tahmini yapan caggins soruyu bilememişse...
sinefil ayetlerinde şöyle geçiyor bu durum:
"de ki:ey sinefile inananlar! testus topraklarında her kim ki azabın suyundan içmek ister bilsinler ki güneş onların üstüne doğacaktır.ve bu güneşin kökü bizdedir.yaradan her sorunun cevabını bilir.havarilerin sorusu bilindikçe yeni sorular güneşin köküdür."
pardon ya casablanca dooru diilmiydi,yeni soru gerek sandım takip problemi yaşamışım gayri
You need to log in to post a reply.