KAFİKA'DA FİLM SEFASI
73 replies · 1,488 views
Geçen Kafika'ya gittim,pazartesiye film listesi güncellenmiş olacakmış,yalnız web sitesine henüz koymuycaklarmış listeyi.Mail yoluyla listeyi yolluyolarmış.
nedir son durum. gidiyo muyuz.
25'inde gidelim işte,ama ben saat konusunda sorun yaşayabilirim.
Malum yine iş çaktılar:)
paranoidandroid bey,sen şu organizasyon işine yine bi el atsan..
ya arkadaşlar, benim maalesef bir işim çıktı - bir akrabamız evleniyor ve bu düğünden hiç bir şekilde kaçış olmadığı ailemiz tarafından kesin olarak belirtildi. Yani düğün 19:00'da başlıyor ama tabi öncesi hazırlık kuaför vs. falan derken gelmeyi çok istediğim bu organizasyona dahil olamıyorum.
Çok çok özür diliyorum. Bir daha yaparız değil mi yine böyle bir şey?
arkadaşlar,
bir süre yoktum. izin yapıp modern dünyadan soyutlanmakla meşguldüm. gazete okumadım, haber seyretmedim, nete girmedim, cebi mümkün mertebe az kullandım vs şimdi uzaydan gelmiş gibi işe başladım
tabi bu arada boş durmadık lemosh kardeşimle beraber atıf hocamızın setne uğradık, yolda sessiz sinema oynadık ve de kafika meselesini tekrar gündeme taşıdık. eğer aksilik olmazsa çiğdem kömürcüoğlu da bize katılacak. hadi artık şu filmi belirleyelim.
ben de bilmiyorum.herkes tanıyo sandım sesimi çıkartmadım
tempo'da sinema yazarı sanırım kendisi. ben de şimdi öğrendim.
şimdi diyosunn.ajanstan geçtiler galiba haberi:)
internet :)
vaayyyyy beee!!!!!!!
kaynatmayalım film bulalım. benim çok before the rain izleyesim var. yıllardır izlemiyorum, özledim. bulabilir miyiz ki. tabi bıkmadın mı diyip tepki verebilirsiniz ama bıkmadım, nerede ne zaman olsa izlerim.
You need to log in to post a reply.