KAFİKA'DA FİLM SEFASI
73 replies · 1,488 views
Kafika'dan soona Nevizade'ye geçin,sizi de göreyim.çalışcam çünkü benn:(
e sen de bunu hep yapıyosun. neyse, az vaktimiz kaldı. kaçta buluşuyoruz. filmi nasıl temin edeceğiz. ben kafika'nın yerini bilmiyorum.
yaa napimmmm.son anda hesaplanmayan işler çıkıoo.ararım sizi benn:)
Açık adresi : Bolahenk sok. No:8-10/B Cihangir
Taksim Marmara otel'in yanında aşağıya inen bi yokuş var.O yokuşu takip ediyosunuz,sağa dönüyosunuz,ilerliyosunuz,karşınıza çıkan ilk soldan dönüyosunuz orası Bolahenk sokak oluyo zaten,Kafika'da o sokakta sağda kalıyo.
Olmadı bi yerde buluşur öyle gideriz Kafika'ya.
Film Kafika'nın listesinde yok.Ama yine de bi arayıp sormak lazım,belki yeni filmlerin arasında vardır.Yoksa da bugün öğrenelim de,ben gider DVDsini alırım.
saat?
Biri rezervasyonu yaptırsın o zaman,sanırım 16.00 ya olur değil mi?
Bir de film var mı yok mu öğrenelim.
az önce halka ilişkilerini yapan dilek hanımla görüştüm arşivi biraz daha derleyip toplamışlar ama ben foruma bakmadan aradığım için bilgi veremedm. şu an bilgisayarının başında olan biri varsa bana cevap versin:
yarın 16.00 için 10 kişilik rezervasyon yaptırıp unce upon a time in mexico (ya emin misiniz bu filme, u dönüşü olsaydı bari) var mı diye sorayım mı?
yanılmanı dilerdik :(
walla o kadar kalabalıktık ki kafikaya sığmadık.
valla benim de herkes gibi haksız bir mazeretim var ama naapiym... kimi işi olur gelemez, kiminin iş görüşmesi iptal olur gelemez... :)
You need to log in to post a reply.