en rezil çeviriler
20 replies · 651 views
costanza wrote:
ya siz 2 filmden birinde gözyaşı döküyosunuz sanki.:-) sinemada millet en konsantre vaziyetteyken hüngür hüngür ağlamaya başlamıyosunuz inşallah!
çok sulugözüm gerçekten ve evet aynen sinemada da acayip ağlıyorum ama benim gözyaşlarım sessiz dökülür kimseyi rahatsız etmez ancak ışılar yanıp çıkarken kış günüyse (yazın güneş gözlüğü imdada yetişiyor) ıslak ve kırmızı gözleri saklamaya çalışmak biraz zor oluyor.
Bu arada Graveyard of the Fireflies adında bir anime film var, izlerken ağlamayacak kişi tanımıyorum.
costanza wrote:
hatta lisede abuk bi ankette sınıfın en acımasızı seçilmiştim de -evet, ankette böyle bi soru vardı!- göğsüm kabarmıştı nedense.
Aaaaaaaa! Lise'de bize de yapmışlardı o anketi - ben "herşeyi en önce almak isteyen" çıkmıştım, tabi göğsüm kabarmamıştı :o . Ama bana faydası oldu zira anketi ciddiye alıp bu çıkıntı huydan en kısa zamanda kurtulmuştum.
Bu saçma salak isim secimlerinin sonucunda kargaşa çıkıyor.İsminden değilde afişinden,yönetmeninden yada oyuncularından anlaşılıyor hangi film olduğu.
Korsan çevirileridir en rezilleri.
The Stepford Wives - Seni Seviyorum
Eternal Sunshine of the Spotless Mind - Güldürme Beni
Romeo+Juliet - Şeykspir(!)
kulaklari cinlasin yojimbo'nun bu konuya benzer bir sey konusulurken yaptigi bir espiridir:
"gelecege donus korsanda soyle yer alabilirdi: back to the future II: dön baba dönelim II"
You need to log in to post a reply.