Skip to content

angels in america

22 replies · 809 views

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Oct 28, 2004, 08:35 AM#15443

Her bölüm bir öncekini katlıyor. Angel of America muhteşemdi. Ama herşey hastalık ya da haplar yüzünden görülen halisünasyonlara bağlanırsa bu dizi benim için biter.

Göğüslerinden sıcak çikolata akmasını dileyen kadın doğru kadındır.

DO
dopey
914 posts
Nov 04, 2004, 06:22 PM#15610

Pumpkin King wrote:
Her bölüm bir öncekini katlıyor. Angel of America muhteşemdi. Ama herşey hastalık ya da haplar yüzünden görülen halisünasyonlara bağlanırsa bu dizi benim için biter.

Göğüslerinden sıcak çikolata akmasını dileyen kadın doğru kadındır.

doğru ama eksik, doğrusunu şöyle açıklayayım. o sıcak çikalata 57 snatigart dercenin üzerinde olursa kadın hem nemfoman hem de mazoşist yorar bitirir seni.

DO
dopey
914 posts
Nov 04, 2004, 06:41 PM#15611

ama 57 derce nin altında bir sıcaklıkta akıyorsa bu çikolata :kadın doğru kadındır.

TR
triyandafilisus
204 posts
Nov 12, 2004, 01:28 PM#15745

Bitti yaa..

Gerçi bunu 6 bölüm değilde sezonluk dizi yapsalardı olmazdı,bu kadar haz alınmazdı..

Film yapsalardı,hadi diyelim ki indirdiler 3 saate,yine olmazdı.İşin içine ticari kaygı,bok püsürük gircekti olmıycaktı..

Tamam işte ne güzel,babalar gibi bi 6 altı bölüm ve son..diyemiyorum işte.Dizinin mekan olarak işgal ettiği kültür ve toplum anlamında sadece bir seyirci olsam da kendimi oraya yakın hissetmek gibi bir sürüklenme yaşayınca diziye bağlanmışım galiba..

Neyse.Son bölüm beklediğimden daha durgun,hatta belki daha sıradandı.Emma Thompson'un,sevgili habercimizin kanatları siyah beyaz ne kadar da hoştu..Prior'un saçları aslında kıvırcıkmış :) Dizinin son dakikalarında tam bir tiyatro oyunu gibi seyirciye seslenme,seyirciyle sanki birebir bir ilişki kurarcasına yapılan mimik ve jestler,Tanrının asla dönmeyeceği gerçeğine paralel olarak tüm acı ve savaşa rağmen illa da hayatta kalma arzusu..derken bitti,yine dumur,yine dumur.

DO
dopey
914 posts
Nov 14, 2004, 11:26 AM#15762

keyif verdi, triyan'a katılıyorum. mini dizi olması gerekiyormuş ve olmuş-- ama son bölüm çok durgun olmuş, seyirci le iletisişm kurma tiyatro sahnesinde olabilir ama tv ekranın çok itici tony buna bir çare bulmalıydı-- neyse son senelerin en büyük televizyon olayı geldi geçti
peki şimdi ne yapacağız ???

YO
yojimbo
Private Joker
1,020 posts
Nov 17, 2004, 09:55 AM#15805

televizyonun benimle olur olmaz muhattap olmasından hoşlanmıyorum, o yüzden hiç sevmedim sonunu.

TR
triyandafilisus
204 posts
Nov 19, 2004, 01:58 PM#15870

Şimdi işin aslı dopey ve yojimbo'ya katılıyorum,TV seyircisine dönerek bir monolog geliştirme hususunda.Buna bende pek sıcak bakmıyorum,rahatsız oluyorum,fakat Angels in America'daki karakterler,daha önce belirttiğim gibi alışılmışın dışında tanıdık ve yakın durdular bana,bu yüzden çocuksu bir haz aldım bu monologlardan.Benim için diyalogtular çünkü.
Bu durumu da ilk defa yaşadım o yüzden dizi benim için iyice bi özel oldu.

Ama fani dünya.Sonlar bitmek bilmiyor.

BA
barzo
84 posts
Nov 22, 2004, 03:02 AM#15894

bencede sonu sönük olur gibi oldu o monologlarla,ama 1 saatlik muazzam dialoglar ve atmosfer çok da sorun yaratmadı bende,başladığı gibi cafcaflı bitti dizi,divx i çıkmış 2 cd bulursam bi kere daha izlicem özellikle 2 ve 3. bölümleri.

You need to log in to post a reply.