SAW/Testere
20 replies · 542 views
SAW/Testere
Bir film anca bu kadar iyi olabilir. Senaryo harika, gerilim dozu çok yüksek, düşük maliyetli olmasına rağmen hiç kasmıyor. Dün Emek'te izlediğim bu film hakkında ne düşünüğünüzü bilmek istedim. Gerçekten kaçırılmaması gereken bir film olmuş SAW...
Bu filmi mutlaka izleyin. İki arkadaş taaa Avustralya'dan gelip yazdıkları senaryoyu kabul ettiriyolar. Biri hem yazarı hem de oyuncusu oluyor, diğeri de yönetmenliğini yapıyor. Tam 18 günde çekilmiş olduğunu, filmden çıktığınızda kendinize hatırlatmayı da unutmayın. Bu yıl Old Boy'dan sonra izlediğim en iyi film olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
iyi, baya iyi.
ya ben filmin sonuna dogru "hah, bi bosluk yakalim" diycekken, beni bos cikardi, her sey bir noktaya baglandi.. o bakimdan aferin diyorum...
Düşük beklentilerle girdiğimden değil bayağı şok etti film.. Katili buradan teşhir edip rezil etmek vardı ama delikanlılığa sığmaz...
Gene Se7en daki gibi bir ahlak polisi kılıklı katil koymuşlar..Keşke farklı birşey bulsalarmış onada
Ama gene bridget jones'un günlüğü, büyü gibi filmlerin çıktığı bu aralar ilaç gibi geldi. Katil kim deyip kasmayın yoksa başınıza öyle şeyler gelir oturup adam adam filmi izleyin..
senaryo,öykü müthiş.başlayış,odadan çıkış,oda da son buluş hepsi süper.
aklım çıktı açıkcası bu kadarını beklemiyordum.kem küm etmek gerekirse sanırım biraz oyunculara biraz da müziklere edilebilir.doktor ve cehennem silahı zenci polis sıçış.şöyle afillli düzgün 2 3 oyuncu olysadı bu senaryoya,müziklerde biraz daha özenli olsaymış 10 tam puan alcakmış..
Bir işi iyi yapıyolar sonra da bokunu çıkarıyorlar anlamadım gitti.
yalnız şöle bi durum var:
böyle başarılı bir öykü iyi kurgulanmış oyunlar sunan beyinler,böle afilli bir sonla bitmiş öykünün 2. filminin çekilmesinin nasıl bir risk olacağını kestirebilir.tabi mevzu o beyinlerin kontrolünden çıkıp paranın,yapımcının eline geçmişse,olaylar değişir.
hayatın kıymetini bil insanoğlu diyen , bi yandan da zekice kurgulanmış bi film. ama odada kalan 2 adamın oyunculuğundan tam tatmin olmadım ben.
-- spoiler ---
filmin finaline gelince ben pek sevmem aslında böyle finalleri ama yakışmış filme. bi de içime sindi film bu sahneyle. çünkü o pısırıktan böyle zeki bi katil nasıl olur yahu diye gıcık olmuştum.
-- spoiler ---
You need to log in to post a reply.