Skip to content

Taglines

36 replies · 680 views

SO
SOLAS
236 posts
Jan 14, 2005, 07:04 PM#16980

Today is the day;today is our İnDepeNDenCe day...(breh breh....)

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Jan 18, 2005, 10:33 AM#17066

idrakı en zayıf kişi! olarak yine de kendimi savunmam gerektiğini düşünüyorum. Öncelikle kimseyi bu topic'i amacından saptırmakla suçlamadım. Sinefil forumunda filmlerle ilgili olarak istediğin gibi yorum yapabilirsin. Ama šiyisiyle kötüsüyleš diye başlayan topic tanımı en başa yazılmışsa, kalkıp da aynı topic'in altına filmi ya da tag'i beğenmediğini yazamazsın. Kimse bu başlıkta iyi mi kötü mü diye sormuyor. Ha yazamazsın derken, yasak olduğu için değil, anlamsız olduğu için. eğer yazmak istiyorsan yeni başlık aç. štag'lerin rezzilliğiš ya da ne istersen o başlığı koy, istediğini yaz.
Bu tam olarak šne olursan ol yine de gelš düsturuna sahip bir yerde durup, šbunu niye içeri aldınız? Ben tanıyorum bunu, almayın bence!š demekten farksız. Bu da sadece ufak bir örnek. Lütfen hiç kimse bu örnekten yola çıkarak hiç amaçlanmamış sonuçlara varmasın. Yazdığım örnekteki gibi bir durum yaşanıp da uzayınca ben de kişisel olarak yorum yazmak istedim. Yanımdaki turuncuların bununla ilgisi olmadığını da belirterek yazdım üstelik. yani yazdıklarım sadece eleştiriydi, yönetimsel bir karar ve yaptırım içermiyordu.
ama yazdıklarım üzerine şuursuzluk ve yetersizlik suçlamaları aldım. Sinefil, sinema başlığı altında her şeyin konuşulabildiği bir forum. Burada sevdim sevmedim tarzı yorumlar da yapılabilir, mastürbatif değerlendrmeler de. Bunu beğenmeyenler olabilir ama burası elitist bir ortam değil. Bildiğimiz posterin üzerindeki meraklandırıcı cümleleri hatırlayalım diye açılan bir başlıkta bu kadar gürültü koptuğuna da hala inanamıyorum. Herkese iyi eğlenceler.

şahsen filmlerle ilgili bir şeyler okuduğum kaynaklarda/ortamlarda sevdim/sevmedim tarzı kişisel yorumlar değil, bir şey alabileceğim değerlendirmeler bekliyorum.bence öyle de olmalı, aksi mastürbatiflikten öteye gitmiyor[quote/]

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Jan 18, 2005, 11:29 AM#17067

bi şekilde costanza'nın forumu terk etme nedenlerinden biri olduğuma üzüldüm. aslında costanza'nın forumu terkettiğini de şimdi öğreniyorum. paranoidandroid'in mesajını okumak için taglines başlığına girene kadar costanza'nın mesajını görmemiştim sanırım, ya da sonlarını okumamıştım (malum, yoğun iş hayatı mesajları da mümkün olan en kısa sürede okumayı zorunlu kılıyor).

ben de costanza geri dönsün diyorum, çünkü mesajlarını heyecanla takip eden, gitmesine de gerçekten üzülen biriyim. ama bu kadar sevilen ve takip edilen bir üyenin ortalık biraz hararetlenince "ben küstüm gidiyorum" demesi de oldukça anlamsız geliyor açıkçası.

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Mar 08, 2005, 12:24 PM#18786

"To avoid fainting, keep repeating "It's only a movie...It's only a movie..."

The Last House on the Left

CO
costanza
314 posts
Mar 08, 2005, 01:21 PM#18787

cık, geç kaldınız.

costanza wrote:
"To avoid fainting, keep repeating "It's only a movie...It's only a movie...only a movie...only a movie..."
last house on the left.

aslında HG Lewis'in, sanırım blood feast filminde kullanılan tagline'dan çalıntıdır bu.

EL
eliza bennet
396 posts
Mar 08, 2005, 01:39 PM#18788

Ben çok izlemek istiyorum Last House on the Left'i - Stephen King korku üzerine yazdığı non fiction'lardan birinde bahsetmişti övgüyle

En çok sevdiklerim Army of Darkness and The Lost Boys, gayet açıklayıcı ve eğlenceli.

CO
costanza
314 posts
Mar 08, 2005, 05:06 PM#18800

dvdsini almayı çok tavsiye etmem, paraya değmeyebilir, divxiyle idare etmek isabetli olur bence. tabii birkaç açıdan önemli bir film; bir yandan basit bir şiddet istismarı ürünü ama craven ustadan bekleneceği üzere, boş bir film değil. yine de keyifle veya tekrar tekrar izlenicek bir film olmadığı için kesin tavsiye etmek zor.

You need to log in to post a reply.