Lanterna Magico
28 replies · 419 views
Lanterna Magico
Sinema uzerine bir seyler karalayanlarin fanzini Lanterna Magico'nun ikinci sayisi cikti!
Fanzini Ankara'daki bazi sinemalarda, cafelerde, kitap evlerinde bulabilirsiniz . ikinci sayinin konu basliklari soyle:
+21 gram
+Doğu Yücel'le soylesi
+duygusal robotlar isiginda insan
+Fantasia Film Festivali'nin genel koordinatoru Pierre Corbeil'le soylesi.
+frailty
+G.O.R.A.'dan Karpuz Kabugu...'na
+Ringu
+Starship Troopers
+Tim Burton
başlıklar iyiymiş.
Fantasia Film Festivali Kanada'da duzenlenen, alternatif (daha dogrusu fantastik ) diyebilecegimiz filmlerin gosterildigi bir film festivali. hideo nakata, john carpenter gibi isimleri agirladigini, ringu'nun dunya capinda taninmasinda etkili oldugunu da hatirlatmakta yarar var..
bu arada ocak'tan itibaren her persembe saat 19,30da film gosterimleri duzenliyoruz cafe orta dunya'da.. filmler soyle
-ocak...
+the nightmare before christmas
+the short films of david lynch
+ringu 1
+ringu 2
-subat...
+brazil
+12 maymun
+balikci kral
+fear and loathing in las vegas
Cafe Orta Dünya nerede ?
tebrik ediyorum. istanbuldan edinmek mumkun mudur?
istanbul'dan edinmek pek mumkun degil.. istanbulda dagitim yapabilecek ark.imiz su an askerde, ayrica oraya gondermek de biraz masrafli, hele ki ucretsiz cikan bir fanzin icin.. ama izmire 50 sayi gibi yolluyoruz. cafe orta dunya ankarada, kizilirmak sokak 35/3'te.. neredeyse kocatepe camii'nin o tarafta.. kirmizi cok sirin bi mekan...
ya bu arada sinefil.org'un ana sayfasinda kucuk bir haber olarak cikmasi icin kime fanzini gondermem gerek? yani olur mu ayrica gondersem.. bir de ana sayfayi hazirlayanlarin anadolu uni. iletisimden mezun olduklarini biliyorum, en azindan oyle duymustum.. oraya da kime gondermeliyim, en azindan kime gondermem gerektigini bilebilecek birini bilen var mi :)
info@sinefil.org
detaylı olarak ne istediğini de yaz:)
ankara'daki bazi kitapevlerine (imge, dost, bilim ve sanat, akademi ) sinemalara (metropol, kavaklidere, megapol, ankapol), cafelere ( orta dunya, 10a10, gezi evi, kitapça ) bıraktık.. eger oralarada kalmissa bulabilrsin..
eskisehir baglantini kurulmus bil. ikinci kat cafe bu isi yapar. benimle yazisirsan o is de hallolur.
sinefil icin yukarida soylenen adrese mail atman yeterli. gerekli her turlu destek verilecektir. istanbul dagitimi icin de sonuna kadar yardimci oluruz... hem de seve seve. yeter ki is guzel bir sey olsun.
ya cok saol.. yarin (cuma) eskisehire , yilbasini arkadasimin yanina gidiyorum.. yanima 15-20 sayi alip bir kitapevine birakmayi dusunuyorum.. su an maddi acidan pek saglam durumda diiliz, o yuzden cogaltip gondermek pek mumkun olmayacak, ama eger ikinci basim falan yaparsak ya da ucuncu sayilarda gondermek isteriz.. cok saol tekrar...
You need to log in to post a reply.